Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Jakirović: "Igračima je dobro došla ova utakmica da se istrče, Osijek ćemo dočekati maksimalno ozbiljno“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.11.23. | 17:17

Trener Dinama podijelio je dojmove nakon pobjede u Babinoj Gredi

Dinamovi nogometaši ovoga su petka svratili u slavonsko mjestašce Babinu Gredu i uveličali “okruglu”, 100. obljetnicu lokalnog nogometnog kluba Šokadija.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Modri su slavili s 9-0, a dvoboj je hat-trickom obilježio Josip Drmić, dok je Tibor Halilović dodao dva pogotka. Po jedan gol zabili su Deni Jurić, Antonio Marin, Takuro Kaneko i Sandro Kulenović.

Nakon utakmice, trener Dinama Sergej Jakirović podijelio je dojmove.

"Čestitam domaćinima na prelijepoj obljetnici, na 100. godišnjici kluba i želimo im barem još toliko. Žao mi je što je ugođaj malo pokvarila kiša koja je ranije padala, ali barem je prestala prije početka utakmice. Našim je dečkima ovo dobro došlo da se malo istrče, rezultat je bio u drugom planu, sve su profesionalno odradili. Bitno je da se nitko nije ozlijedio i da smo razveselili gledatelje“

Dinamu slijedi još šest utakmica prije zimske stanke. Modre za osam dana čeka prvi ispit i to na Maksimiru protiv Osijeka.

"Dočekat ćemo ga maksimalno ozbiljno, napravit ćemo sve da pobijedimo jer jasno je kakvo je stanje na tablici. Meni je najvažnije da se svi reprezentativci vrate zdravi, pratimo ih koliko igraju. Od utorka, srijede ćemo se kompletirati i okrenuti Osijeku“, istaknuo je trener Jakirović. (I.M.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaSergej JakirovićHNLGNK DinamoDinamo Zagreb

Ostale Vijesti