Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Jaka delegacija Dinama bila je u Kranjčevićevoj, sa Zajecom stigli ambasadori Marić i Šokota, a bio je tu i trener lidera HNL-a

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.03.24. | 17:14

Utakmica u Kranjčevićevoj ulici privukla je velik broj nove garniture maksimirskih vlastodržaca

Utakmica u Kranjčevićevoj privukla je jaku delegaciju Dinama. Predsjednik Velimir Zajec stigao je sa svojom svitom u ložu neposredno pred početak dvoboja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvom redu bila je tročlana Uprava kluba iz Maksimira s predsjednikom Zajecom. Pored njih članovi IO i NO kluba a dio delegacije činili su Silvio Marić i Tomo Šokota. Ili su barem ušli s njima u ložu u isto vrijeme.

Sudar Rudeša i Dinama uživo je došao pogledati i Željko Sopić, trener aktualnog lidera HNL-a koji će u sljedećem kolu biti gost upravo protiv Rudeša!

Bio je tu i neizostavni Zorislav Srebrić, svratio je Ivica Lovrić... U prvom redu dvoboj je gledao Josip Šimunić sa svojim suradnicima iz vodstva Rudeša.

Inače, konstituirajuća sjednica novog Izvršnog odbora kluba iz Maksimira je u ponedjeljak s početkom u 18 sati a nakon kojeg će biti konferencija za medije, vjerojatno i prve odluke nove garniture koja je preuzela vlast u Dinamu tako da je lako moguće da će i sastav lože u nekoj idućoj utakmici biti promijenjen... (al)



Tagovi

Velimir ZajecGNK DinamoNK RudešHNLHrvatska nogometna ligaŽeljko SopićSilvio MarićTomo Šokota

Ostale Vijesti