Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Jairo napušta Hajduk i postaje suigrač bivšeg kapetana Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.02.21. | 20:12

Ponuda je na stolu.

Hajdukov Brazilac Jairo po svemu sudeći broji zadnje dane na Poljudu. Prema informacijama dalmatinskogportala ofenzivac je blizu odlaska na posudbu u Saudijsku Arabiju gdje bi se trebao priključiti momčadi Damaca, koju s klupe vodi hrvatski stručnjak Krešimir Režić.

Damac je trenutno pretposljednja momčad tamošnjeg prvenstva, a u namjeri da ostanu u ligi najavili su pojačanja momčadi. Već ranije u klub je doveden bivši kapetan Dinama Domagoj Antolić, a napad su pojačali s Norvežaninom Amahlom Pellegrinom, koji je u posljednje dvije sezone u dresu Kristiansunda postigao 25 golova.

Hajduk je prošle sezone za Brazilca navodno imao dvije milijunske ponude, no do tih transfera nije došlo. Prvo je početkom veljače Kairat nudio 2,5 milijuna eura, dok je prošle jeseni zagrebački Dinamo ponudio 2,7 milijuna eura, no Nadzorni odbor Hajduka obje je ponude odbio, dok bi danas zasigurno barem još jednom razmislili...

Jairo je u Hajduk stigao u ljeto 2018. godine iz PAOK-a za 300 tisuća eura te je do sad za Bijele upisao 91 nastup, zabio 24 gola uz 20 asistencija. No, ove sezone, iako je većinu utakmica standardan, izostao je njegov napadački učinak, u 13 utakmica u Prvoj HNL zabio gol uz tri asistencije.


Tagovi

Jairo

Ostale Vijesti