Jairo i Gyurcso sjajnim golovima donijeli pobjedu Hajduku u Puli (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.03.19. | 20:57

Teška utakmica za Splićane.

Nogometaši Hajduka nastavili su pobjednički niz, kako onaj prvenstveni, tako i onaj protiv Istre. U 26. kolu Prve HNL Splićani su uz ponešto muke slavili u Puli rezultatom 2-0. Ovo im je četvrta uzastopna pobjeda u prvenstvu te deveta uzastopna protiv kluba s Aldo Drosine.

Nisu imali gosti pretjerano lak zadatak, ali uvelike su si smanjili pritisak ranim pogotkom koji je zabio Jairo. Hamza je započeo akciju na svojoj polovici, dva puta je odigrao s Caktašem koji asistira Brazilcu. Loptu je prvotno presjekao stoper domaćih Rodriguez, ali neobjašnjivo griješi te mu napadač Hajduka uzima loptu i lijepo plasira u suprotni kut vratara Čondrića.

Mogli su Bijeli okončati utakmicu već sredinom drugog dijela kada je Rodriguez skrivio jedanaesterac, ali Caktašev pokušaj 'panenkom' čita i brani Čondrić.

Ipak, do konačne potvrde pobjede Bili dolaze u 90. minuti. Franić je dobio crveni karton kod Puležana zbog rušenja Adama Gyurcsa na vrhu šesnaesterca, a Mađar sam potom izvodi slobodnjak i lijepo zabija za konačnih 2-0 i izjednačenje s Osijekom na trećem mjestu ljestvice sa 43 boda. Istra je i dalje pretposljednja sa 17 bodova, sedam manje od Intera.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tNwjhsWzopo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Pixsell)


Tagovi

JairoAdam Gyurcso

Ostale Vijesti