Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL

Jadranski derbi opet Kolariću, u Puli Strukan, Ciprani na Pampasu, a zanimljivo je tko je sve VAR

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 12:43

Određeni su suci za 20. kolo

Hrvatsko nogometno proljeće nastavlja se zaostalim utakmiama 4. kola Dinamo – Lokomotiva u utorak te Gorica – Rijeka u srijedu, a u utorak ujutro HNS je objavio tko su suci i ostale službene osobe za 20. kolo koje se igra ovog vikneda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom… Dvoboj Varaždina i Slaven Belupa, takozvani Derbi sjevera u petak u 17 sati vodit će Ante Čulina (Zagreb), VAR je Ivan Bebek (Rijeka).

Subotnji sraz kojem je zamijenjeno domaćinstvo pa se igra na Pampasu Osijek – Rudeš od 14.50 vodit će Ciprani na čelu s Menelaosom Antoniouom, no ovog puta bit će samo ciparska trojka, jer ostali su Hrvati: četvrti sudac Igor Pajač, a u VAR sobi Mario Zebec i Vedran Đurak.

Drugu subotnju utakmicu, pulski sraz Istre 1961 i Dinama od 17 sati, sudit će Duje Strukan (Split), pomoćnici su Bojan Zobenica (V. Gorica) i Alen Jakšić (Split), četvrti sudac je Dario Kulušić (Šibenik), a u VAR sobi su Ivan Bebek (Rijeka) i Jerko Crnčić (Vrbovec).

U nedjelju program počinje u 15 sati srazom Gorice i Lokomotive (HTV2, uz Max Sport1 koji uvijek prenosi sve utakmice), vodit će ga Ante Terzić (Podstrana), VAR je Marin Vidulin (Kanfanar).

I za kraj, Jadranski derbi na očekuje se ispunjenom Poljudu, sudar Hajduka i Rijeke od 17.45 sati vodit će “mladi talent” Patrik Kolarić (Čakovec), koji je isto nadmetanje sudio 30. srpnja u 2. kolu; pomoćnici su Goran Pataki (Đakovo) i Ivan Starčević (Bjelovar), četvrti sudac je Oliver Romić (Osijek), a u VAR sobi su Zagrepčani Ante Čuljak i Ivan Vučković. (G)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaSuciVAR suciGNK DinamoHajdukHNK RijekaNK OsijekHNK GoricaNK LokomotivaSlaven BelupoIstra 1961NK VaraždinNK Rudeš

Ostale Vijesti