Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Iznenađujuća odluka: Rajko Vidović smijenjen, klupu Sesveta preuzima bivši pomoćnik Damira Čanadija

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.04.23. | 19:24

Iz kluba su napisali kako 'trenerske, a pogotovo ljudske kvalitete' nikada nisu dolazile u pitanje kod sada već bivšeg trenera koji momčad ostavlja na drugom mjestu 2. NL.

Rajko Vidovć više nije trener NK Sesveta, obavijestili su ljudi iz kluba javnost putem svojih društvenih mreža. Vidović momčad Sesveta ostavlja na drugom mjestu 2. NL sa svega tri boda manje od vodećeg Jadrana LP, a budući da su u posljednja dva kola osvojili dva boda (Dugo Selo, Mladost Ždralovi), iz kluba su procijenili da bi bilo najbolje da se raziđu s trenerom.

Vidović je u igračkoj karijeri, između ostalih, branio boje Rijeke, Kamen Ingrada, Zagreba, Inter Zaprešića i Lokomotive, dok je na klupu Sesveta sjeo krajem prošle sezone nakon ostavke Kristijana Polovaneca. Ranije je vodio Dugo Selo, Maksimir i Trnje.

Novi trener prve momčadi je dosadašnji trener juniora Sesveta, Mario Rac, koji ima iskustva u seniorskom nogometu radeći kao pomoćnik Alenu Sušniću u Dubravi TK i Damiru Čanadiju u Šibeniku.

„Sesvete su moj klub, tu sam i počeo trenerski put koji sam izabrao kao životni poziv, a sada kad sam postao najmlađi trener u povijesti kluba ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje uprave i predsjednika Antunovića. Ne bih ulazio u razloge zbog kojih je došlo do smjene Rajka Vidovića kojeg poštujem i respektiram kao čovjeka i sportaša, takav je trenerski kruh. Dat ću sve od sebe da momčad održim u natjecateljskom ritmu i na kraju sezonu završimo na prvom mjestu 2. NL“, rekao je za SportNews novi trener Sesveta, Mario Rac.



Tagovi

SesveteRajko VidovićDruga nogometna liga

Ostale Vijesti