Pixsell
Pixsell

Iz Španjolske stiže bomba svih bombi: Real Madrid želi Dominika Livakovića!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 20:43

Koliko je pouzdana ta informacija još nije poznato...

Već mjesecima provlači se pitanje budućnosti Dinamove i hrvatske jedinice Dominika Livakovića, ta, malo ide prema Istoku, malo prema Zapadu, malo ostaje u Zagrebu... Sudbinu legendarnog vratara treško je predvidjeti, no, nekako sve vodi prema tome da bi Livi ovog ljeta ipak mogao napustiti Maksimirsku 128, budući da s Dinamom još uvijek nije potpisao novi ugovor. Kao idealna zemlja za nastavak Livakovićeve karijere često se spominjala Španjolska, i to neki od tradicionalno najjačih klubova na Pirinejima kao što su Villarreal, Valencija, Real Sociedad...

Međutim, danas je u španjolskom Defensa Centralu, portalu koji prati Real Madrid, odjeknula prava bomba...

Još uvijek aktualni prvak Europe i najjači klub svih vremena zainteresiran je za Dinamovog vratara!

Teško je reći koliko je ta informacija u ovom trenutku pouzdana. Apsolutna jedinica Kraljeva je Thibaut Courtois, belgijski vratar koji je bio jedina svjetla točka Madriđana u nedavnom porazu od Manchester Cityja (a primio je četiri gola!?), no rezervni vratar Los Blancosa Andri Lunin trebao bi napustiti Santiago Bernabeuu ovog ljeta.

Prema tome, Livaković se nameće kao idealno rješenje za rezervnu opciju Real Madrida. Takav klub mora imati elitnog vratara na klupi, no, pitanje je bi li se Livaković pomirio sa statusom rezerve.

No, sama pomisao da bi se Livi mogao pridružiti takvom nogometnom gigantu, ali i svojem 'mentoru' Luki Modriću, koji je, tvrde Španjolci, preporučio Livakovića, dovoljna je da se 'zacakle oči' zadarskom vrataru koji je, iako tek 28-godišnjak, obilježio povijest Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije.

Kako god stvari stoje, prilično je realno da će Livaković u nedjelju, 28. svibnja protiv Gorice, odigrati svoju posljednju utakmicu u plavom dresu. Hoće li potom završiti na Santiago Bernabeuu ili na nekoj drugoj lokaciji ostaje za vidjeti... (nr)



Tagovi

Real MadridDinamo ZagrebGNK DinamoDominik Livaković

Ostale Vijesti