Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

Iz Olympiacosa uvjereni: Vrsaljko stiže za par dana, sve je gotovo!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.06.22. | 21:03

Dodajmo, madridski klub ponudio je produljenje ugovora Vatrenom, kojem ugovor ističe 30. lipnja, ali sa smanjenjem plaće, što nije oduševilo našeg desnog beka

Grčki klub Olympiacos nova je destinacija za hrvatskog desnog beka, Šimu Vrsaljka, prema spekulacijama na nogometnom tržištu. Prema pisanju španjolskog Asa, Grci su uvjereni da je u utorak ili srijedu sve riješeno. Šime će tako nastaviti karijeru u crveno-bijelom dresu, ali ne onom madridskom.

Dodajmo, madridski klub ponudio je produljenje ugovora Vatrenom, kojem ugovor ističe 30. lipnja, ali sa smanjenjem plaće, što nije oduševilo našeg desnog beka.

Stoga se Olympiacos nada da će sa Šimom potpisati ugovor na dvije godine uz moguće produljenje i na treću. Tako bi ovih dana Vrsaljko trebao biti na liječničkom pregledu u Ateni, a onda krenuti za Austriju gdje se grčka momčad nalazi na pripremama.

Što se Atletica tiče, desni bek im je i više nego neophodan. Trippierov odlazak u siječnju ostavio je veliku prazninu koju ni Vrsaljko ni Wass nisu baš popunili na pravi način. Llorente je često bio onaj kojega Simeone koristi kako bi ga spasi, ali to nije njegova prirodna pozicija pa ne može na najbolji način pokazati svoju ofanzivnu moć. U toj problematici, sve većoj vjerojatnosti Šiminog potpisa u Ateni, na nogometnom mercatu se pojavila nova tiha patnja Diega Simeonea - Josip Juranović. Još jedan hrvatski lijevi bek koji bi, kao što je to napravio već u reprezentaciji, mogao Šimu Vrsaljka zamijeniti i na ovom, klupskom, planu. (E. G.)



Tagovi

Šime VrsaljkoAtletico MadridJosip Juranović

Ostale Vijesti