EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone
EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone

Iz Hajduka je otišao za 3 milijuna eura, a sad je upisao prvi nastup nakon skoro godinu dana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.04.22. | 16:44

Nekoć je i ugledna Marca pisala o interesu Reala, solidno je počeo u Belgiji, a prvu utakmicu nakon skoro godinu dana završio je s čistom mrežom

Krajem listopada prošle godine nakon nekoliko sezona traženja forme kroz posudbe iz Club Bruggea s belgijskim klubom raskinuo je Karlo Letica. Sljedeća destinacija bila je Rumunjska gdje je potpisao za Cluj. Prošle zime u eter je plasirana informacija da je i s njima raskinuo nakon samo 2 i pol mjeseca, ali s rumunjskim klubom ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Dobra forma među vratnicama dok je branio za Hajduk lansirala ga je i na naslovnicu ugledne Marce koja pisala o interesu Real Madrida za hrvatskog vratara. Nakon odlaska iz Hajduka za 3 milijuna eura u Belgiju počelo je dobro pod trenerskom palicom Ivana Leke, međutim par kikseva prikovalo ga je za klupu. Pokušavao je pronaći formu kroz posudbe u SPAL-u i Sampdoriji gdje je upisao sveukupno 12 nastupa.

Nakon svega 25-godišnji vratar tražio je klub koji će mu dati priliku, a nije dobro počelo ni u Rumunjskoj. Prvi nastup za Cluj upisao je tek u jučerašnjoj utakmici u šestom kolu Lige za prvaka u Rumunjskoj. Cluj je u toj utakmici svladao Voluntari 1:0 golom Boatenga u 83. minuti, a to je bivšem vrataru Hajduka bio prvi nastup nakon 11 mjeseci. Prije toga posljednji put kad je stao među vratnice bilo je u svibnju prošle godine u posljednjem kolu Serie A za Sampdoriju protiv Parme. 


Tagovi

Karlo LeticaCluj

Ostale Vijesti