Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Ivković u Željezničar doveo krilo Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.07.21. | 19:53

Donedavni kapetan U-19 reprezentacije Hrvatske pojačao klub s Grbavice.

Hrvatski stručnjak Tomislav Ivković prošlog je mjeseca preuzeo sarajevski Željezničar, koji je imao katastrofalnu sezonu te završio na za njih neobičnom sedmom mjestu.

Ivković je dobio zadatak vratiti Želju u samo vrh tamošnje Premijer lige što klub s takvim renomeom definitivno zaslužuje.

No, bez pojačanja to neće biti moguće, a dolaske novih igrača najavio je sam Ivković nakon subotnje prijateljske utakmice protiv Rudara iz Prijedora.

"Dizat ćemo se kroz utakmice. Doći će nam igrači, jedan dolazi u ponedjeljak i pojačat ćemo se. Nedostaju nam igrači na nekim pozicijama. Momčadski duh je bio dobar, a kad se dignemo fizički igrat ćemo puno bolje. Ima igrača koji imaju ideju i sa vremenom će to doći sve na svoje", izjavio je Ivković, a prenio Sportsport.ba.

Najavljeno-ostvareno, na Grbavicu je danas na jednogodišnju posudbu iz Lokomotive stigao 20-godišnji Bruno Zdunić. Riječ je o donedavnom kapetanu U-19 hrvatske reprezentacije, koji je za klub s kajzerice do sad skupio tek jedan nastup, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Interu iz Zaprešića.

Tomislav Ivković je prošle sezone vodio Diva iz predgrađa te je dobro upoznat s kvalitetama 20-godišnjeg desnog krila, koji na Grbavicu stiže baš na njegovu inicijativu.


Tagovi

ŽeljezničarLokomotiva ZagrebTomislav IvkovićtransferiPrva HNLBiH Premijer liga

Ostale Vijesti