Ivković se osvrnuo na VAR, Tudor bez komentara o suđenju

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.06.20. | 08:32

Oprečna raspoloženja kod trenera.

Dramatičnu završnicu vidjeli smo u prvoj utakmici odigranoj nakon gotovo tri mjeseca. Hajdukovci su na svom travnjaku pred praznim tribinama svladali momčad zaprešićkog Intera rezultatom 2:1, a pobjednički zgoditak postigao je Kristijan Dimitrov u 97. minuti susreta nakon ubačaja Ivana Brnića.

"Bilo je svega, drame, na kraju veselje. Uvijek je najvažnije pobijediti. Prva utakmica nakon tri mjeseca, puno je igrača to osjećalo. Kada nema publike to je bolesna utakmica. Sami smo se doveli u situaciju da ne riješimo utakmicu, imali smo četiri-pet prilika koje nismo realizirali. Nadam se da će dolaskom publike ovo biti druga priča", rekao je trener Bijelih Igor Tudor nakon infarktne završnice. 

Hajdukov strateg zadovoljan je s novim pravilom u kojem je trenerima dozvoljeno mijenjati pet igrača tijekom susreta. Na koncu, posljednje dvije izmjene, Brnić i Dimitrov donijeli su Bijelima pobjedu za nova tri boda.

"Ja sam jednom rekao kako se to već trebalo uvesti prije 10 godina kada se broj utakmica klubova povećao zbog Lige prvaka i Europa lige. Tri zamjene su premalo tako da se nadam da će i ovo pravilo ostati u budućnosti. Velika je ovo stvar, imate puno mogućnosti kao trener."

S obzirom na to da zbog epidemioloških mjera nema klasičnih konferencija za novinare već je to odradila PR služba Hajduka, nismo dobili odgovor od Tudora vezan za suđenje.

Trener Zaprešićana Tomislav Ivković, očekivano, nije bio zadovoljan ishodom, ali je sportski čestitao. 

"Navodno je utakmica trajala 112 minuta, ja sam mislio da igramo košarku i da je na našoj klupi Novosel, a na Hajdukovoj Skansi. Ništa, svaka je pobjeda zaslužena, čestitam Hajduku na pobjedi. Mi smo odigrali koliko smo mogli, dali smo maksimum. Odluke koje su donesene ne možemo promijeniti. Bebek ima 300 utakmica u nogama i bogato iskustvo i ako je zvao suca, znači da nešto postoji. A sudac koji ima toliko utakmica ne zove ga bez veze. Ali, riješeno je tako kako je riješeno", ustvrdio je Ivković. 

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Video Assistant RefereeIgor TudorTomislav IvkovićPrva HNL

Ostale Vijesti