Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Ivica Olić opet u taboru reprezentacije

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.06.21. | 09:38

Bivši reprezentativni golgeter je u dogovoru sa poslodavcima privremeno napustio CSKA Moskvu i priključio se stručnom stožeru Zlatka Dalića.

Ivica Olić je donedavna bio neizostavno lice među reprezentativcima i čini se da će tako i ostati do daljnjega. Barem na velikim natjecanjima.

Kako prenose Sportske Novosti, Olić je doputovao u Rovinj kako bi pomogao Daliću što bolje pripremiti reprezentaciju za izazovnu skupinu D u kojoj se s Hrvatskom još nalaze i Engleska, Češka i Škotska. Pitanje koje ostaje visjeti u zraku je koliko će dugo Olić biti na raspolaganju Daliću jer pripreme u Rusiji za iduću klupsku sezonu kreću već 16. lipnja, svega tri dana nakon utakmice s Engleskom na Wembleyju.

Nije prošlo niti dva mjeseca otkako je Ivica Olić napustio tabor Vatrenih kako bi postao trener velike CSKA Moskve. Tamo se i nije baš najbolje snašao; od devet službenih utakmica, pobjedio je samo četiri puta, jedanput je remizirao i čak četiri puta odlazio s terena pognute glave. Prvenstvo je završio na razočaravajućem šestom mjestu, čime je CSKA po prvi put u 20 godina ostaeo bez kvalifikacija za europska natjecanja.

No, čini se da Rusi vjeruju našem Oliću, ipak je proveo četiri sezone u dresu ovog velikana, zabivši 35 pogodaka u 78 odigranih susreta. Ne smijemo zaboraviti, najviše kredita je sigurno zaradio davne 2007. godine kada je usred Wemlbeyja hladnokrvno rušio Engleze i gurnuo Rusiju na Europsko Prvenstvo.

Oliću i društvu želimo upravo to - da sruše moćnu Englesku usred njihovog nacionalnog stadiona. Često kažu kako se povijest ponavlja, neka tako bude i ovaj put.


Tagovi

Ivica OlićHNShrvatska odbojkaška reprezentacijaeuropsko prvenstvo u nogometu

Ostale Vijesti