Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Ivan Nevistić prošao liječnički i do kraja tjedna službeno postaje novi vratar Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 13:11

Znači li to da je Livakovićev transfer ovog ljeta također 'gotova stvar'?

Nakon što su iz Dinama na službenim stranicama potvrdili kako je Daniel Štefulj njihov novi igrač, ista stvar se može reći i za Ivana Nevistića, ali će se ipak na službenu potvrdu prelaska talentiranog vratara u redove hrvatskog prvaka još malo pričekati.

Štefulj je u petak odradio liječničke preglede, a jučer je i službeno predstavljen kao novi igrač zagrebačke momčadi. Nevistić je pak jučer odradio liječnički pregled pa je tako za očekivati da će se i njegov transfer službeno potvrditi do kraja tjedna, a neki hrvatski mediji kao 'Dan D' označavaju četvrtak.

Što se tiče odštete, sve je poznato - Rijeka će uprihoditi između četiri i pet milijuna eura, a osim Roka Jurišića koji se već priključio svojoj novoj momčadi, put Rujevice ovog ljeta trebala bi ići još dva igrača. Hoće li to biti Daničić, Ćuže, Horkaš ili Tolić, tek treba vidjeti, ali svakako su ti igrači 'zapeli za oko' struki Riječana.

Tolić se nije uspio nametnuti u Dinamu, a budući da će Franko Andrijašević sigurno napustiti Rijeku na kraju sezone, Tolić u ovom trenutku djeluje kao njegova idealna zamjena. Jednako tako, odlaskom Nevistića, nastat će 'rupa' na golu, a uz svo poštovanje prema Prskalu i Nwolokoru, Riječani će za tu pozicju morati tražiti novo riješenje.

Bilo kako bilo, Nevistić sigurno ostaje na Kvarneru do kraja sezone, baš kao i Daniel Štefulj. Dinamo će na sebe preuzeti primanja od obojice igrača, ali obojica igrača do kraja sezone neće imati nikakvih ograničenja u utakmicama protiv Dinama.


Tagovi

Daniel ŠtefuljIvan NevistićHNK RijekaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti