Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ivan Nevistić: "Nemam nikakve kontakte s Dinamom, a Rijeka igra najljepši nogomet u ligi"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.04.22. | 14:15

Vratar Modrih na posudbi u Lokomotivi uoči subotnjeg nadmetanja sa svojim bivšim klubom

Lokomotiva je prosula planirana tri boda protiv Hrvatskog dragovoljca, kobnim se pokazala pogreška njena vratara Ivana Nevistića, koji je darovao gol Karlu Periću, nisu Lokosi uspjeli zabiti više od izjednačujućeg pogotka Matea Marića i ostalo je 1:1.

„Ne znam što je bilo, niti želim tražiti alibi. Jednostavno se tako dogodilo. Imao sam dobre čepove na kopačkama, no svejedno sam se okliznuo i primio gol. Zacijelo je na to imala utjecaj i kiša koja je preplavila travnjak, ali ne želim uopće o tome filozofirati ni analizirati što je bilo, ne zanima me nikakav alibi. Jednostavno se dogodilo i idemo dalje. Najvažnije je da nisam psihološki potonuo, normalno sam nastavio braniti, nisam od onih koji nakon pogreške padnu u depresiju, sve je to sastavni dio sporta“, kazao je Nevistić u razgovoru za Sportske novosti.

Sljedeći gost Kranjčevićeve je Rijeka, bivši klub Ivana Nevistića. U subotu u 19 sati i 10 minuta, posljednja po redu utakmica 31. kola Prve HNL.

„Ne vjerujem da su Riječani uzdrmani, nema razloga za to. Rijeka je odigrala sjajnu utakmicu s Dinamom, bila je bolja 70 minuta i poklekla tek u završnici. Rezultat nije pomazio Riječane, Dinamo je opet potvrdio da ima najkvalitetniji roster, a trener Goran Tomić iz Rijeke izvlači maksimum. Igraju Riječani lijep nogomet, možda i najljepši u Prvoj HNL, još su u borbi za naslov, a pred njima je i finale Kupa. Nema, dakle, baš nikakvog razloga za negativu, siguran sam da je ozračje kod njih odlično. Sigurno nas Rijeka neće podcijeniti“.

Jeste li vi na Kajzerici preboljeli odlazak Marka Dabre, sigurno ste ga se sjetili kad je vaša momčad promašila sve one silne prilike protiv HD-a?

„Naravno, bila je to utakmica baš za njega. Nedostajat će nam njegovi pogoci u borbi za peto mjesto. Veseli me što smo odigrali dobro, kao što smo i većinu utakmica ove sezone igrali na visokoj razini. Nije nas omelo ni vodstvo momčadi iz Sigeta, dečki su još jače pritisnuli kako bi ispravili moju pogrešku i na kraju smo dohvatili taj bod. Iako, možemo žaliti za pobjedom“.

Posudba 195 cm visokom 23-godišnjem vrataru rodom iz Đakova ističe na ljeto, zna li već možda vraća li se u Maksimir?

„Ništa još ne znam, budući da nemam nikakve kontakte s Dinamom. I ne zamaram se time, posvećen sam isključivo Lokomotivi. Želimo osvojiti peto mjesto i u svakoj utakmici biti dobri. Iskreno, ni ne želim govoriti o tome što će se događati na ljeto, vidjet ćemo na kraju sezone kakva će biti moja budućnost“, poručio je Ivan Nevistić u razgovoru za SN.

1.HNL, 31. kolo

Petak, 15. travnja

Dinamo – Istra 1961 18.00

Hajduk – Gorica 20.05

Subota, 16. travnja

Šibenik – Slaven Belupo 15.00

Osijek – Hrvatski dragovoljac 17.05

Lokomotiva – Rijeka 19.10

 



Tagovi

Ivan NevistićLokomotiva ZagrebNK LokomotivaGNK DinamoDinamo ZagrebHNK Rijeka

Ostale Vijesti