Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELLrr
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELLrr

Ivan Krstanović i još sedam igrača na ljeto napuštaju Slaven Belupo?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.04.22. | 12:45

Igrački kadar koprivničkog prvoligaša za iduću je sezonu neizvjestan.

Tekuća sezona 1.HNL polagano se bliži kraju. Borba za naslov svela se na troboj, Hrvatski dragovoljac možda već iduće kolo ostane bez teoretskih šansi za ostanak, Lokomotiva i Gorica bore se za prestiž (peto mjesto), kao i Slaven Belupo, Šibenik i Istra 1961 (sedmo). Slaven Belupo za pobjedu ne zna već šest kola u kojima je osvojio svega jedan bod. Unatoč tome, Slaven je na prvenstvenoj tablici i dalje u prednosti u odnosu na Šibenik i Istru 1961, što je čisti dokaz loše forme sve tri momčadi koje se bore za to sedmo mjesto.

Sve u svemu, prvoligaši iz donjeg doma prvenstvene ljestvice, pa tako i Slaven Belupo polagano se okreću idućoj sezoni i kadru s kojim će u istu krenuti. Na kraju sezone ugovori ističu četvorici Slavenovih iskusnih igrača. Najstarije, ujedno i najzvučnije ime među njima je ono 39-godišnjeg Ivana Krstanovića, trećeg najboljeg strijelaca u povijesti HNL. Ugovori još ističu braničima Goranu Parackom (35) i Tomislavu Božiću (34) te krilnom-veznjaku Zoranu Krvžiću (33).

Slaven Belupo još uvijek nije potpisao nove ugovore sa spomenutim 'veteranima' kao ni s mlađim bekovima Brunom Bogojevićem (23) i Brunom Godom (24). Uz sve to, na ljeto ističe posudba vižljastog Hansela Zapate koji se vraća u Šerif te Ivijana Svržnjaka koji se vraća u Dinamo.

Teško je za očekivati da će se uprava Farmaceuta u narednim mjesecima dogovoriti sa svim navedenim pojedincima oko produženja suradnje, stoga bismo u sezoni 2022/23 mogli gledati jedan rekonstruirani Slaven Belupo...

U idućem prvenstvenom kolu (24. travnja), Farmaceuti dočekuju Hajduk u Koprivnici.

(5.20) Slaven Belupo (3.70) Hajduk (1.70)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Ivan KrstanovićGoran ParackiTomislav Božić.Bruno GodaBruno BogojevićZoran Kvržić

Ostale Vijesti