Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ivajlo Petev preuzima rumunjskog prvoligaša čiji je standarni prvotimac nekadašnji veznjak Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.11.23. | 20:38

Posljednji angažman imao je na klupi Ludogoreca iz kojeg je otišao na bizaran način iako je prošle sezone osvojio dvostruku krunu u Bugarskoj

Ivajlo Petev uskoro bi i službeno trebao biti predstavljen kao novi trener rumunjske Universitatea Craiove, javljaju mediji iz Bugarske i susjedne BiH.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nekadašnji trener Dinama je posljednji angažman imao na klupi Ludogoreca gdje je dobio otkaz nakon teškog 1-7 poraza od Nordsjaellanda u grupnoj fazi Konferencijske lige. Preciznije, Petev je nakon tog teškog poraza ponudio ostvaku koju je Uprava kluba prvo odbila, da bi onda sutradan bivšem treneru Dinama i njegovom stožeru uručili otkaz. U svojem drugom mandate na klupi Ludogoreca Petev je ostvario ukupno 26 pobjeda, 6 remija i 7 poraza, a prošle sezone osvojio je i duplu krunu u Bugarskoj.

No, nakon manje od mjesec dana na njegovu adresu stigla je ponuda iz Rumunjske koju je Petev očito odlučio prihvatiti. Njegov novi poslodavac tako bi trebala postati  Universitatea Craiova koja se trenutno nalazi četvrtom mjestu SuperLige i čiji je standardni prvotimac nekadašnji veznjak Hajduka Ante Roguljić.

Petev bi već u utorak trebao biti službeno predstavljen kao novi trener trostrukog prvaka Rumunjske, a debi na klupi novog kluba trebao bi imati ovog vikenda kad njegovoj novoj momčadi u goste stiže Dinamo Bukurešt.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Ivajlo PetevUniversitatea CraiovaRumunjskaRumunjska prva ligaSuper liga

Ostale Vijesti