Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Đira se emotivno oprostio od Dinama: "Iako sam Dalmatinac, za Dinamo sam živio"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.02.23. | 19:21

"Stvari se nisu odvile onako kako sam želio, ali ja sam ponosan, ponosan šta sam imao priliku igrati u tako velikom klubu i braniti njegove boje"

Defanzivni veznjak, Marko Đira (23) sporazumno je raskinuo ugovor s Dinamom, nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Kopru. Još se ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali ovaj rođeni Šibenčanin, emotivno je prihvatio rastanak s Dinamom. A kako i ne bi kada su u njemu vidjeli veliku nadu i talent. Nažalost, nije dobio željenu minutažu kako u Dinamu, tako i na posudbama.

Prije Kopra bio je posuđen Lokomotivi, a nakon svega se od Plavih oprostio na Instagramu.

Ispod fotografije napisao je emotivnu poruku:

"Došao je i taj trenutak. Nakon punih 8, prelijepih godina napustio sam GNK DINAMO ZAGREB. Prije svega želim se zahvaliti svima u klubu na predivnih 8 godina. Od trenera u školi koji su me odgajali, teta čistačica, fizioterapeuta, kuhara i svih koji su me od prvog dana prihvatili i pomogli mi u svemu. U Dinamu sam proveo puno lijepih trenutaka kroz mlađe kategorije, B ekipu i na kraju kroz prvu ekipu i nastupe u Ligi prvaka. Bila je privilegija i čast biti dio velikog kluba kao što je Dinamo, trenirati i dijeliti svlačionicu s tim veličinama. Ponosno sam nosio Dinamov dres na svakom treningu, na svakoj utakmici. Iako sam Dalmatinac za Dinamo sam uvijek davao maksimum i živio 8 godina za taj klub. Stvari se nisu odvile onako kako sam želio, ali ja sam ponosan, ponosan šta sam imao priliku igrati u tako velikom klubu i braniti njegove boje. Hvala svim navijačima na podršci. Nikad neću zaboraviti utakmicu protiv Šahtara i Vašu podršku nakon te utakmice! Hvala još jednom cijelom klubu, navijačima svim igračima, trenerima na predivnih 8 godina. Želim vam svima sve najbolje puno uspjeha i sretnih trenutaka u životu i na sportskom putu. Marko Đira" (eg)



Tagovi

Dinamo ZagrebMarko ĐiraGNK Dinamo

Ostale Vijesti