Action Images via Reuters/Peter Cziborra
Action Images via Reuters/Peter Cziborra

Ipak pao dogovor? Kane stiže u München na liječnički, želi igrati već protiv Leipziga

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 08:00

Englezi su jučer pisali da se Kaneu nisu nimalo svidjeli javni istupi čelnika Bayerna tijekom pregovora te da se zbog toga svađao oko prelaska u München

Nije Barbie i Ken, ali je Bayern i Kane. Saga se nastavlja, ali napokon joj se nazire konačan kraj. Naime, Münchenov velikan želi najboljeg engleskog napadača Harryja Kanea (30), a nakon napornih pregovora u četvrtak je prvi put objavljeno da je Tottenham prihvatio Bayernovu ponudu fiksne naknade od 100 milijuna funti (115 milijuna eura) plus 20 milijuna funti (23 milijuna eura) u mogućim isplatama bonusa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nedostajao je samo angažman Kanea, koji se navodno odavno odlučio za Bayern. Ali tada su počeli problemi... Englezi su jučer pisali da se Kaneu nisu nimalo svidjeli javni istupi čelnika Bayerna tijekom pregovora te da se zbog toga svađao oko prelaska u München, no tijekom noći se dogodio preokret i potpis bi trebao biti na ugovoru danas kroz dan.

Prema informacijama Bilda, ostaje još jedan financijski problem koji treba razjasniti. Također bi se trebalo raditi o naknadama za konzultante i isplatama bonusa Kaneu, na koje bi Tottenham i dalje trebao imati pravo s njegovim ugovorom do 2024. godine. Inače, Kaneovom karijerom upravljaju njegov brat Charlie i otac Pat.

Zbog toga je Bayern ponovno tražio pregovore s Tottenhamom i obitelji Kane. Upravo su u tijeku razgovori između sve tri strane, a navodno je obitelj vršila pritisak na Tottenham da Harry besplatno napusti klub 2024. ako ne bude dogovora.

Ipak, Bayern bi puno više volio da se napadač odluči za München sada, i prema pisanju Sky Sporta, Kane ima dopuštenje Tottenhama da putuje u München na liječnički pregled. On bi trebao biti danas u toku dana na rasporedu, a ugovor bi trebao potpisati do 2027. godine.

Zanimljivo, iako je Kane bio taj koji je nakon dopuštenja Spursa odugovlačio s potpisom, Sky piše da se nada kako će već u subotu zaigrati protiv Leipziga. (eg)


Tagovi

Harry KaneLeipzigRB LeipzigBayernLjetni prijelazni rok 2023Tottenham

Ostale Vijesti