JEAN-PAUL PELISSIER/Action Images
JEAN-PAUL PELISSIER/Action Images

Ipak ništa: Hrvatskom stoperu propada transfer u Premier Ligu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.07.21. | 08:34

Spursi ciljaju na neka druga imena

Iako su francuski mediji jučer pisali kako je hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car ušao u završnu fazu pregovora oko transfera u Tottenham, poznati talijanski sportski novinar Fabrizio Romano javio je kako od svega neće biti - ništa.

Prva meta Spursa za mjesto u sredini obrane je Juventusov Cristian Romero, priča se o odšteti od 55 milijuna eura, ali klubovi se još uvijek nisu dogovorili. Argentinac je posljednjih godinu dana na posudbi u Atalanti, gdje je prošle sezone bio prvotimac i u 42 nastupa došao do tri pogotka i pet asistencija. Prema Transfermartku vrijedi 35 milijuna eura.

Londonjani, naravno, imaju i rezervna rješenja u slučaju propadanja dogovora s Romerom. I to podosta jeftinija. Stoper Bologne Takehiro Tomiyasu koštao bi ih 18 milijuna, Nikola Milenković iz Fiorentine 15, a Chelseajev Kurt Zouma 25 milijuna. Trener Spursa Espirito Santo na raspolaganju u trenutnom kadru na navedenoj poziciji ima Davinsona Sancheza, Erica Diera, Tobyja Alderweirelda, Joea Rodona, Japheta Tangangu i Camerona Cartera Vickersa. Očito im nedostaje još jedno provjereno rješenje, a to na kraju ipak neće biti Ćaleta-Car.

Naš reprezentativac u svom je Marseilleu u sezoni iza nas upisao 33 ligaška nastupa, postigao dva pogotka te dodao jednu asistenciju, a zanimljivo je da je oba gola zabio jednom protivniku, Brestu, u pobjedi njegove momčadi 3:2 prošlog kolovoza.


Tagovi

Duje Ćaleta-CarOlympique MarseilleTottenham

Ostale Vijesti