EVA PLEVIER/Action Images
EVA PLEVIER/Action Images

Ipak neće u Gradski vrt: Odbjegli Partizanov Japanac nastavlja u Bundesligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.06.21. | 13:14

Pisalo se kako je ponuđen Osijeku, ali Bjelica na njegovom mjestu ima dovoljno kvalitetnih rješenja.

Brzonogi krilni napadač iz Zemlje izlazećeg sunca jednog je jutra, prije nego li je svanulo, napustio redove Partizana. Bio je to šok za mnoge u klubu, ali Takuma Asano imao je potvrdu o neisplaćenim primanjima zbog čega je jednostruko raskinuo ugovor s klubom iz Humske 1.

Ponajbolji igrač crno-bijelih prošle sezone tako je, odjednom, postao slobodan igrač. Nadali su se u Partizanu da će uspjeti okrenuti stvari u svoju korist i da igrača na kojem su planirali zaraditi ipak vratit u svoje redove, ali to se u konačnici nije dogodilo.

Jasno, igrač njegovih kvaliteta, a i životopisa, mnogi su klubovi htjeli u svojim redovima pa tako nije nikakvo iznenađenje da je već sad pronašao novog poslodavca. Asano će karijeru nastaviti u novom njemačkom prvoligašu Bochumu koji ga je danas i službeno predstavio kao novog igrača.

Podsjećamo, Asano je navodno bio ponuđen Osijeku, ali Bjelica na raspolaganju ima veliki broj kvalitetnih krilnih napadača zbog čega se dolazak Asana, bez prethodna dva do tri odlaska, ne bi nikako uklapao.

Spomenimo još kako je 26-godišnjak prije Partizana igrao za Arsenal, Hannover 96 i Stuttgart, a srpski velikan ga je u ljeto 2019. godine doveo za okruglih milijun eura.


Tagovi

Takuma AsanoOsijekPartizanBochumnogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti