PETER CZIBORRA/Action Images
PETER CZIBORRA/Action Images

Ipak napušta Kvarner: Norwich planira prodati Drmića, Kanarinci za njega očekuju dva milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.06.21. | 08:00

Rijeka nije u situaciji da si može priuštiti takvu odštetu.

Josip Drmić ipak neće ostati na Rujevici. Povremeni reprezentativac Švicarske odradio je veoma dobar drugi dio sezone u 1. HNL, zabio neke iznimno važne golove za Rijeku s kojom je momčad s Kvarnera u konačnici osigurala treće mjesto i plasman u Europu, ali prema svemu sudeći Rijeka nema financijsku moć da ga zadrži u svojim redovima i sljedeće sezone.

Iako je Švicarac hrvatskog podrijetla izjavio kako ne bi imao ništa protiv ostanka, izgleda kako ga njegov klub ima nešto drugačije planove. Sportcom piše kako je Norwich odlučio prodati Drmića, a za njega očekuju odštetu između 1,5 i dva milijuna eura.

Drmić je u 1. HNL skupio 16 nastupa, šest pogodaka i dvije asistencije, a prije šest godina je ostvario svoj najveći transfer u karijeri kad ga je Bayer Leverkusen prodao Borussiji Monchengladbach za 10 milijuna eura.

Iako je igrao dobro, nije bio na razini Marija Gavranovića koji je na kraju zaradio poziv izbornika Vladimira Petkovića za Euro, dok je 28-godišnjak rodom iz Lachena ostao prvi 'ispod crte'.

Norwich je osigurao povratak u Premier ligu, ali na Drmića više ne računaju. Budući da napadač ulazi u svoju posljednju godinu ugovora, za očekivati je da će ga Kanarinci nastojati prodati ovog ljeta kako ga za godinu dana ne bi izgubili besplatno.


Tagovi

Norwich CityJosip DrmićHNK RijekaRijekaposudbanogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti