SUSANA VERA/Action Images
SUSANA VERA/Action Images

Inzaghi: „ Zaslužili smo ovo polufinale“, Schmidt: „Što se mene tiče – ukinite VAR! Ovo više nema smisla“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.04.23. | 09:13

U polufinalu nas očekuje Derby della Madonnina.

Iako u drugoj utakmici nisu uspjeli slaviti protiv Benfice, Inter je obranio prednost iz prve utakmice te su se rutinski plasirali u polufinale Lige prvaka.

Tamo ih čeka Milan koji je svladao Napoli rezultatom 1:0 u oba ogleda. Poslije prolaska u daljnju fazi natjecanja, kratku izjavu dao je trener Inzaghi.

„Velika sreća vlada u svlačionici. Znamo da je ovo bila važna utakmica za sve nas u svlačionici. Odigrali smo dvije izvrsne utakmice protiv momčadi iz vrh svjetskog nogometa koja je u posljednjih osam mjeseci izgubila tek dvaput prije ogleda s nama. Zaslužili smo ovo polufinale. Bio je to naš san, a sada kad smo tu, idemo ostvariti velike stvari do kraja“, kratko je rekao za Prime Video trener Nerazzurra Simone Inzaghi poslije slavlja nad Benficom.

Isto tako, predstavnicima medija se kratko obratio trener poražene momčadi Roger Schmidt.

„Naša statistika je jako dobra, u gostima i kod kuće. Izgubili smo prošli tjedan, ali smo pokazali da vjerujemo u sebe, da smo hrabri, ambiciozni. DNK nam je takav! Uvijek pokušavamo dobivati ​​utakmice, ne pokušava izbjeći poraz. Radi se o proaktivnom pristupu, ako tako krenemo, imamo više šanse za pobjedu. Što se tiče nepostizanja gola na Luzu, ta prilika Gonçala Ramosa na kraju možda nam je mogla pomoći. Dvije utakmice smo bili izjednačeni. Nezadovoljni smo suđenjem, čak i danas je bio čist penal na Aursnesi, ne razumijem zašto VAR nije pozvao suca. Prošli tjedan je bilo. Što se mene tiče – ukinite VAR. Ovo više nema smisla!"



Tagovi

Simone InzaghiInterBenficaRoger Schmidt

Ostale Vijesti