Interov igrač izludio Katalonce: Koliko vrijedi? 100 milijuna? Barca treba platiti 120 milijuna

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.11.18. | 11:57

Sjajna partija slovačkog nogometaša.

U jednoj od najzanimljivijih utakmica sinoćnjeg programa Lige prvaka Inter i Barcelona su u Milanu podijelili bodove (1:1). Iako su igrali na domaćem terenu, tim bodom su zadovoljniji u redovima Nerrazzura jer su zadržali tri boda prednosti nad Tottenhamom, ali i jer su Katalonci dominirali tijekom cijele utakmice.

Imala je Barcelona 61% posjed lopte, a omjer udaraca najbolje pokazuje razliku između ove dvije momčadi. Barcelona je imala 27 udaraca od čega 8 u okvir vrata, a Inter je završio s 10 udaraca od čega je samo 1 išao u okvir vrata i to onaj Icardijev iz 87. minute za izjednačenje utakmice.

U takvom rasporedu snaga pomalo je čudno kako je Inter završio sa samo jednim primljenim golom. Najzaslužniji za to su vratar Samir Handanović, koji je branio u sjajnoj formi te ga je WhoScored nagradio sjajnom ocjenom 8,3, te Milan Škriniar, slovački stoper koji je doslovno izludio napadače Barcelone što se najbolje vidi i u ovom videu koji je kompilacija svih njegovih dobrih intervencija tijekom utakmice.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/5Brl" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

A koliko je Škriniar oduševio svojeg trenera, najbolje govori izjava Luciana Spalettija nakon utakmice:

„Koliko vrijedi Škrinar? 100 milijuna eura. Da sam u Barceloni ponudio bih 120 milijuna i rekao da je 20 milijuna napojnica, a da sam u Realu ponudio bih 140 milijuna, a 40 milijuna bi bila napojnica.“

Transfermakt, inače, Škriniara procjenjuje na 50 milijuna eura. Inter ga ni u ludilu ne bi prodao za taj novac.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Milan Skriniar

Ostale Vijesti