HANNAH MCKAY/Action Images
HANNAH MCKAY/Action Images

Interov direktor opovrgnuo teorije zavjere, a Eriksenov kardiolog potvrdio da je Danac do 2019. imao perfektno srce

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.06.21. | 09:04

Još se uvijek ne zna uzrok rušenja na terenu stadiona u Kopenhagenu.

Glavna vijest dana u inozemnim medijima nažalost još uvijek je slučaj Christiana Eriksena, koji se jučer u 43. minuti utakmice protiv Finske neobjašnjivo srušio na travnjak kopenhaškog stadiona. Nakon što su ga bolničari 10-ak minuta reanimirali, Erisken se vratio k svijesti.

Posljednje informacije koje stižu iz Danske tvrde da je stabilno, te da je on bio taj koji je nagovorio svoje suigrače da se vrate na teren i odigraju do kraja utakmicu protiv Finske.

Sve o slučaju Eriksen možete pronaći OVDJE.

Kako to obično biva, nakon ovakvih događaja traži se njihov uzrok. Tijekom večeri po internetu su se proširile "teorije zavjere" koje tvrde da se Christian Eriksen nedavno cijepio protiv zloglasnog COVID-a i da je cjepivo uzrok zastoja srca.

No, direktor Intera Giuseppe Marotta opovrgnuo je glasine. Eriksen nije imao koronavirus niti se cijepio protiv istoga.

Očito je došlo do neobjašnjivog zastoja srca, a Tottenhamov kardiolog Sanjay Sharma tvrdi da Danac do sada nije imao problema sa srčanim mišićem.

"Kada sam vidio što se dogodilo bio sam zaprepašten. Pomislio sam jesmo li možda propustili vidjeti prilikom pretraga. No, pogledao sam testove i sve je izgledalo savršeno. Testovi su do 2019. izgledali savršeno. Bez bilo kakve greške na srcu. To jamčim".

Erisken je 2020. prešao u Inter iz Milana te još uvijek čekamo službene informacije liječničke službe talijanskog prvaka.



Tagovi

Christian EriksenChristian EriksenDanskaDanska nogometna reprezentacijaInterTottenham

Ostale Vijesti