Inter prekrasnim golom Barelle ponovno preuzeo vrh Serie A (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.11.19. | 20:08

Jurić kapitulirao nakon dvije vezane pobjede.

Odigrane su dvije utakmice 12. kola talijanske Serie A.

Inter je nakon preokreta slavio protiv Verone rezultatom 2:1.

Gosti su šokirali Guiseppe Meazzu već u 18. minuti, kad Handanović ruši Zaccagnija, a sudac Valeri pokazuje na kazneni udarac. Verre je preuzeo odgovornost i sigurnim udarcem doveo Veronu u prednost 0:1.

 

 

Inter je nakon pogotka preuzeo potpunu inicijativu i dominirao terenom. Redale su se prilike ispred vrata gostiju, sijevalo je sa svih strana, ali Lukaku, Brozović i de Vrij u više situacija nisu imali dovoljno koncentracije ili sreće.

Domaćini su nastavili stiskati i u drugom dijelu, ali su tek gol dočekali u 65. minuti. Vecino je ispratio ubačaj Lazaroa i nebeskim skokom donio Interu izjednačenje 1:1.

 

 

Inter je nastavio tražiti preokret, koji je stigao u 83. minuti prekrasnim golom Barelle, koji je primio loptu na 30-tak metara kod aut linije i sjajno prošao u sredinu te još ljepšim udarcem matirao Silvestrija za pokazat će se konačnih 2:1.

 

 

Nerazzurri su ovim trijumfom ponovno preuzeli vrh ljestvice te su nastavili pritiskati Juventus čekajući pogrešku Stare dame.

U prvoj utakmici dana Torino je ponizio Bresciju u gostima rezultatom 0:4. Belotti je s dva gola s bijele točke u 17. i 26. minuti načeo domaćine, da bi ih Berenguer dovršio s dva svoja gola 75. i 81..

Napoli i Genoa odigrali su skromnih 0:0.

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Marcelo BrozovićIvan JurićNicolo Barella

Ostale Vijesti