REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Inter dvaput vodio, Sampdoria se vraćala za vrijedan bod (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 14:38

Sampdoria i Inter su otvorili nedjeljne utakmice Serie A

Nakon jučerašnje tri utakmice 3. kola Serie A subotu su otvorili Sampdoria i Inter remijem od 2:2. Očekivao je Inter vjerojatno nastavak stopostotnog niza nakon pobjeda u prva dva kola, ali Sampdorija se pokazala kao tvrd orah danas za milanski klub.

Dva puta je Inter dolazio u vodstvo, a dva puta su domaćini stizali.

Poveo je Inter u 18. minuti nakon sjajnog slobodnog udarca Di Marca. Inter je dobio slobodni udarac na rubu kaznenog prostora, a izvođenje je preuzeo Di Marco koji je sjajno pogodio suprotno rašlje za vodstvo gostiju.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Domaći se nisu planirali tako lako predati pa su do izjednačenja stigli u 34. minuti golom Yoshide za 1:1. Japnac je zahvatio loptu nakon kornera, lopta promijenila smjer i prevarila Handanovića koji nije uspio obraniti za izjednačenje Sampdorije.

Ipak, ekipa Simonea Inzaghija došla je u Genou po tri boda, a to su i pokazali u 44. minuti. Calhanoglu je presjekao jedan napad domaćih na svojoj polovici i poslao sjajnu loptu za Barellu koji je prošao dva domaća igrača pa oštro centrirao u kazneni prostor. Tamo je naletio Lautaro Martinez koji je iz prve spremio loptu iza leđa Audera za 2:1 Intera malo prije kraja prvog dijela.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Nakon odmora domaći igrači odlučili su se vratiti ponovno u igru i ubrzo u tome uspjeli. Igrala se 47. minuta kada su nakon sjajne akcije, jednako lijepe kao one za novo vodstvo Intera, došli do izjednačenja na 2:2. Bereszynski je driblingom izbacio obranu Intera na desnoj strani i na drugoj stativi pronašao slobodnog Augella, a on iz prve pogodio za 2:2, što će se pokazati i konačan rezultat.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Pokušao je Inzaghi izmjenama osvježiti igru svoje momčadi, pa je u 54. minuti iz igre vadio Brozovića i Perišića, koje je zamijenio D'Ambrosiom i Vidalom, a onda je još u igru slao Correu, Sensija i Dumfriesa potrošivši tako sve izmjene u 68. minuti. Svi pokušaji nisu završili uspješno pa se Inter vraća u Milan s bodom.

Trenutno su drugi na tablici sa sedam bodova, a Sampdoria je na 13. mjestu s dva boda u prva tri kola.

 

REZULTATI 3. KOLO SERIE A:

Subota

Empoli – Venezia 1:2

Napoli – Juventus 2:1

Atalanta – Fiorentina 1:2

Nedjelja

Sampdoria – Inter

Cagliari – Genoa (15:00)

Spezia – Udinese(15:00)

Torino – Salernitana(15:00)

Milan – Lazio (18:00)

Roma – Sassuolo (20:45)



 


Tagovi

SampdoriaInter

Ostale Vijesti