Iniesta: Ronaldinho me nazvao i rekao da ide u Real Madrid...

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.07.20. | 10:55

Legendarni veznjak Barcelone otkrio je anegdotu s brazilskim čarobnjakom uoči El Clasica na kojemu je dobio 'Dinho' dobio ovacije.

Bivši veznjak Barcelone, Andres Iniesta, prisjetio se dogodovština iz svlačionice tijekom karijere, a jednu je podijelio vezanu uz Ronaldinha uoči njegove briljantne partije protiv madirdskog Reala kada je Brazilac zabio dva gola i dobio ovacije cijelog Santiago Bernabeua.

„Par dana prije El Clasica, 'Dinho' me nazvao kasno navečer. Javio sam se na telefon, a on je rekao: 'Andres, znam da je tri ujutro, ali moram ti nešto priznati. U lipnju odlazim iz Barcelone, moj brat se dogovorio s Real Madridom. Dobit ću ogromnu cifru koju ne mogu odbiti. Ti si mlad, ti to možeš razumijeti – ali molim te nemoj reći nikom u svlačionici. Nemoj me izdati, tebi vjerujem više nego ikome. Andres, laku noć.' Nije mi uopće dao vremena da išta kažem na to“, rekao je Iniesta.

Potom je katalonski veznjak otkrio što se dogodilo sutradan na treningu.

„Sljedeći dan, bilo smo na treningu i osjetio sam jako čudnu atmosferu. Cijela momčad je bila tiha i svi su pozdravljali Ronaldinha kao nikad prije. Kada je došao dan El Clasica, stigli smo u svlačionicu na Santiago Bernabeu, a 'Dinho' nam se obratio: 'Momci, danas imamo važnu utakmicu, oni su jaki, ali ovih dana sam otkrio da smo svi kao obitelj. Nazvao sam svakog ponaosob tijekom one noći i rekao vam da odlazim u lipnju, a nitko od vas to nikome nije rekao. Nakon toga sam shvatio da smo spremni patiti u tišini radije nego izdati drugog. Ostat ću ovdje još dugo, a sad idemo na travnjak i naučiti igrače Real Madridu lekciju“, ispričao je 36-godišnji Iniesta anegdotu vezanu uz legendarnog Ronaldinha Gaucha.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0LlOUiDeidU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

RonaldinhoAndres Iniesta

Ostale Vijesti