Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ima preko 100 nastupa u HNL-u, zabio je i Hajduku, a sad odlazi iz Dragovoljca na Cipar

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.08.21. | 20:06

Pamte ga navijači Slavena, Lokomotive, Rudeša...

Tektonski poremećaji u Sigetu. Nakon šest odigranih kola, Hrvatski dragovoljac ne može do bodova. Ne može ni do boda. Miroslav Kuljanac je takav start sezone platio ostavkom, a nekada kasnije je stigla i vijest kako će ga naslijediti dobro znano ime kluba Davor Mladina.

Dok čekamo službenu objavu sa Sigeta, pratimo zbivanja s uvijek relevantnog Transfermarkta. Jedan od igrača koji su bili otpisani još tamo u lipnju je napokon pronašao novi klub. Mario Burić, iskusni veznjak koji je u svojoj karijeri nosio dres Slaven Belupa, Lokomotive, Rudeša i naposlijetku Hrvatskog dragovoljca, od danas se sunča na Cipru.

Burič je od danas član prvoligaša EN Paralimniou, maleni klub s istoka zemlje. U svlačionici ga ne čeka niti jedan Hrvat ali je zato Cipar od ljeta bogatiji za nekoliko igrača iz HNL-a. U Pafos je neki dan došao Hajdukov Jairo, a tamo ga već otprije čeka još jedan bivši igrač Hajduka, Franko Kovačević.

Burić ima preko stotinu nastupa u 1.HNL a može pohvaliti i pogotkom. Načeo je Hajduk u dresu Slaven Belupa u Koprivnici, i naposlijetku slavio. Farmaceuti su tog proljeća 2016. godine pobijedili s 2:1. Bijeli su tada u svojim redovima imali Vlašića, Saida, Ercega, Futacsa i ostale…


Tagovi

Mario BurićHrvatski dragovoljacCipar

Ostale Vijesti