Ima i onih koji tuguju za Rodgersom: Nitko ne može biti bolji od njega

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.10.15. | 10:49

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je nakon 3:0 pobjede protiv Manchester Uniteda izrazio žaljenje zbog otkaza Brendana Rodgersa u Liverpoolu.

Wenger je rekao kako očekuje da se Rodgers vrlo brzo vrati trenerskom poslu jer je pokazao što zna i koliko može te da može voditi momčad na najvišem nivou.

Tužan sam jer smatram da je kvalitetan trener. Nažalost, pritisak je uvijek veći na trenerima i zbog toga je teško ne biti razočaran. Mislim da nije imao previše sreće u sezoni 2013/2014. kada nije uspio osvojiti Premiership. Smatram da je bio najbliži osvajanju Premiershipa od svih trenera do sada vodili klub, ali tako stvari idu i želim mu mnogo sreće. Uvjeren sam da će uskoro pronaći novi posao“, rekao je Wenger.

Menadžer Swansea Garry Monk smatra kako su u Liverpoolu donijeli pogrešnu odluku.

Ne mogu vjerovati. To je vrlo, vrlo oštra odluka. Mislim da to nije zaslužio nakon svega. On je vrhunski menadžer. Ne znam što se dogodilo iza zatvorenih vrata, ali iznenađen sam. Ne vidim trenutno tko bi mogao odraditi bolji posao ovdje u Liverpoolu od njega, tako da mi je žao što to čujem. Iznenađen sam i nema mi smisla, moram priznati“, rekao je Monk.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ArsenalSwansea CityGarry MonkBrendan RodgersArsene WengerLiverpool

Ostale Vijesti