Pool via REUTERS/Peter Powell
Pool via REUTERS/Peter Powell

Iličić sve dogovorio s Milanom, izvisio Vlašić

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.08.21. | 14:04

Slovenski reprezentativac čeka dogovor čelnika Atalante i Milana

Josip Iličić je napokon sve dogovorio. Predstavnici Milana i slovenskog reprezetnativca su napokon usmeno pronašli rješenje za ugovor 33-godišnjaka, i sve se čini da je na pomolu jedan od najzanimljivijih transfera unutar Seria A ovoga ljeta.

No, dogovor igrača i kluba je jedno, a pregovori s Atalantom nešto sasvim drugo. Josip je dogovorio osobne uvjete s talijanskim velikanom, no ostaje još vidjeti hoće li Milan poslati zadovoljavajuću ponudu Atalanti.

Josip je nezamjenjiv u Bergamu. Do sad je odigrao 149 utakmica za plavo-crne, ima 56 postignutih golova uz 39 asistencija. Milan želi nadomjestiti odlazak Calhanogloua, no ono što može brinuti Nikolu Vlašića je činjenica da bi uskoro mogao otpasti s liste želja Rossonera. Dolaskom Iličića gužva u ofenzivnoj liniji bi postala “nesnošljiva” za igrača Vlašićeva kalibra koji treba minute i odgovornost kako bi do kraja izgradio sebe kao igrača.

Što se Iličića tiče, njegova klasa je vječna. Forma je također postojana. Milan bi njegovim dolaskom jako puno dobio, ostaje nam vidjeti hoće li se transfer do kraja kolovoza ostvariti. Inače, TM je po posljednjoj procjeni smjestio Iličića na šest milijuna eura vrijednosti.Atalanta će sigurno tražiti – više.



Tagovi

Nikola VlašićJosip IličićAtalantaMilan

Ostale Vijesti