Bruno Fantulin/PIXSELL
Bruno Fantulin/PIXSELL

Iličić odlazi u Sloveniju praviti društvo u napadu bivšem hrvatskom reprezentativcu, Serderov odlazi?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.02.22. | 09:35

Zanimljivosti s najvećeg hrvatskog poluotoka.

Nakon što je jučer Istra 1961 i službeno objavila da Miroslav Iličić više nije član kluba, danas se pojavila vijest da bi talentirani napadač karijeru nastavlja u Sloveniji. Riječanin nakon pola godine u Puli seli u Celje gdje će u vrhu napada zaigrati u društvu Duje Čopa, bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je nedavno pristupio klubu na posudbu do kraja sezone.

Celje je trenutno sedma momčad lige, u zimskom prijelaznom roku dogodile su se brojne promjene u momčadi, a od nove godine trener kluba postao je Simon Rožman, bivši trener Rijeke koji je s momčadi s Kvarnera osvojio Hrvatski kup. Osim Čopa, Rožman u vrhu napada raspolaže i s talentiranim Ivanom Božićem koji je postao jedan od glavnih igrača Celja, a istaknuo se s nekoliko fenomenalnih pogodaka koji se ne viđaju često na zelenim travnjacima.

Iličić je u Celje stigao kao slobodan igrač. U Puli se nije nametnuo, Dion Drena Beljo mu je 'oteo' status prvog napadača pa je tako rastanak bio neminovan.

Osim Iličića, koji je u Puli bivši, a u Celju novi, pojavila se priča kako bi Garcia uskoro mogao ostati i bez Serdara Serderova. Sportske novosti javljaju da bi Rus mogao nazad u domovinu budući da je tamo prijelazni rok i dalje otvoren, a njegov slučaj je poprilično sličan onome Mire Iličića. Obojica su došla kao pojačanja, da bi s vremenom ipak izgubio status prvotimca. Urugvajski Španjolac više vjeruje Bandeu i Miškoviću, a budući da Serderov nije isporučio po pitanju pogodaka i asistencija (1 pogodak i 1 asistencija u 21 nastupu u svim natjecanjima), ne bi bilo nikakvo iznenađenje da on također uskoro napusti Aldo Drosinu.



Tagovi

Miroslav IličićSerder SerderovIstra 1961CeljeSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti