Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ikona nastavlja karijeru! Ivan Krstanović ima novi klub, trenirat će ga bivši Vatreni

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 15:55

Vijest koju smo mjesecima čekali

Sjajna vijest stigla nam je s transfer tržnice. Nakon nekoliko mjeseci bez angažmana, Ivan Krstanović pronašao je novog poslodavca. Najmanje do kraja sezone igrat će za Karlovac 1919, člana Druge nogometne lige!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Njegov novi klub igrat će nadolazećeg vikenda derbi lige protiv Mladosti iz Ždralova, a na konferenciji za medije uoči tog susreta, okupljene je iznenadila potvrda dolaska velikog imena, prenosi KAportal.

Treći strijelac HNL-a u povijesti sa 123 pogotka (ispred njega su samo Vugrinec i Cvitanović), protekle jeseni nije igrao nakon raskida ugovora sa Slaven Belupom, za koji je u četiri sezone postigao 32 pogotka.

Danas je potvrdio svoj dolazak u Karlovac 1919, gdje će nesumnjivo svojim iskustvom i vrhunskim osjećajem za gol predstavljati znatno pojačanje. Bit će jedna od najvećih zvijezdi trećeg razreda hrvatskog klupskog nogometa, a sigurno će biti od velikog značaja svojim novim suigračima u borbi za naslov prvaka. Naime, Karlovčani u drugi dio sezone ulaze s 6. mjesta, ali imaju samo tri boda manje od vodećeg Radnika iz Križevaca, tako da nas očekuje velika i dramatična borba za naslov.

Spomenimo i da će Krstanovića u Karlovcu dočekati još jedna ikona. Naime, trener momčadi je legendarni Igor Pamić, bivši hrvatski reprezentativac. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KarlovacNK KarlovacIvan KrstanovićIgor Pamićnogometni transferitransfertransferitransferi uživoZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti