Iker Casillas pred vratima - Liverpoola!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.05.17. | 12:26

Rođen da ide ruku pod ruku s velikanima - Iker Casillas! Sada je vreme da točku na veliku karijeru stavi noseći dres još jednog giganta europskog nogometa – Liverpoola!

Iz Španjolske stižu bombastične vijesti da je Iker Casillas blizu prelaska u Liverpool i da čak ima predugovor s velikanom s Anfielda. Španjolskom golmanu na kraju sezone istječe dvogodišnji ugovor s Portom i već je odlučio da neće prihvatiti produžetak suradnje. Možda baš zbog toga što je dobio poziv Liverpoola.

Iako je prošlog vikenda napunio 36 godina, Casilla je i dalje u dobroj formi. Tijekom aktualne sezone je bio fenomenalan na golu Porta. 'Zmajevi' su izgubili prvenstvenu utrku s Benficom, ali je Casillas najmanji krivac za to. Bio je možda i ponajbolji igrač Porta tijekom sezone u Primeiri i na 43 utakmice primio samo 23 gola.

Madridski As tvrdi da je Casillas dobio poziv Liverpoola i da dvije strane imaju postignut sporazum. Nekoliko je stvari koje mame legendarnog golmana da pojača Liverpool. Prvi je želja da se okuša u Premiershipu. Drugi je veličina kluba. A treći je šansa da opet brani u Ligi prvaka gdje je apsolutni rekorder po broju nastupa sa 175 utakmica u elitnom natjecanju. Jednom više od Paola Maldinija i dvije više od Xavija. Tako bi u velikom stilu stavio točku na veliku karijeru…

Liverpool se do sada nije spominjao kao zainteresirani klub za Casillasa, ali madridskom tisku treba vjerovati jer se poziva na izvore bliske igraču. Casillas ima i ponude iz Turske, Kine i Katara, ali je ova Liverpoolova najprimamljivija jer mu daje šanse da brani na vrhunskom nivou.

Ovo znači i da će jedan vratar napustiti Redse na kraju sezone, a ostaje da vidimo tko će to biti: Simon Mignolet ili Loris Karius? Belgijac je već dugo na meti kritika, dok je Nijemac razočarao od prošloljetnog dolaska i vrlo brzo je prokockao šansu na Anfieldu. Klopp traži iskusnog golmana zbog borbe na više frontova, a od Casilla je malo boljih rješenja u ovom trenutku… Plus, ne košta mnogo.

Liverpool je spreman za veliko pojačanje… Posle Reala i Porta, Casillas je spreman za dres još jednog velikog kluba.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Liverpooltransferiprijelazni rokIker Casillas

Ostale Vijesti