Action Images / Paul Currie
Action Images / Paul Currie

Igrao je za Vatrene, s 29 je prekinuo karijeru, a nakon godinu dana u trenerskim vodama vodit će juniore Udinesea

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.06.23. | 10:00

Član momčadi iz Udina bio je pet godina.

Nakon svega godinu dana na klupi juniora Istre 1961, Igor Bubnjić dobio je poziv koji se ne odbija. Naime, nekadašnji stoper Slaven Belupa i Udinesea, koji je igračku karijeru zbog velikih problema s ozljedama zaključio sa samo 29 godina, predstavljen je kao novi trener juniora Udinesea.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bubnjić je bio standardan U21 reprezentativac, zajedno u paru s tadašnjim kapetanom mladih Vatrenih Nikom Datkovićem bio je veliki oslonac izbornika Gračana, a onda je dobrim igrama za Farmaceute zaradio poziv Udinesea koji ga je 2013. doveo za 1.5 milijuna eura. No, karijera mu se nije razvijala onako kako su to mnogi predviđali, a jedini razlog tome su učestale ozljede. Iz Udina su ga slali na posudbe u Carpi, Bresciju, čak i zaprešićki Inter, ali jednostavno nije išlo. Kratke se okušao na Malti, da bi onda u dresu niželigaša Daruvara zaključio igračku karijeru.

Ali, nogomet mu je u krvi, a kad je trebao biti u 'najboljim igračkim godinama', upisao je trenersku akademiju. Prvu pravu priliku dobio je u Puli gdje je prošle sezone vodio juniore Istre 1961, ali je nakon samo godinu dana dobio poziv iz svojeg bivšeg kluba pa će tako ubuduće biti trener juniora Udinesea.

Na službenim stranicama kluba osvanula je vijest kako se Bubnjić vratio među Bijelo-crne te da je s njim, za početak, dogovoren jednogodišnji ugovor. Prošle sezone juniori Udinesea se nisu proslavili, ispali su iz Primavere 1 zajedno s Cesenom i Napolijem pa će tako Bubnjićev prvi i jedini zadatak biti osigurati ekspresni povratak u 'jedinicu'. Iz kluba su za kraj istaknuli kako se raduju Igorovom povratku u klub te su mu zaželjeli puno uspjeha u radu.



Tagovi

Igor BubnjićUdineseIstra 1961

Ostale Vijesti