Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Igrao je za Red Bull Salzburg, Hoffenheim i Rijeku, a sada ide kod bivšeg trenera Dinama u Ukrajinu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.02.22. | 12:52

Potpisao je četverogodišnji ugovor, a jedini pogodak za momčad s Kvarnera zabio je u svojem posljednjem nastupu za klub.

Brazilski ofenzivac Felipe Augusto Rodrigues Pires stigao je u Rijeku u prvoj polovici veljače 2020. na polugodišnju posudbu do kraja sezone iz njemačkog Hoffenheima. Debitirao je protiv Osijeka, a onda je, nakon korona pauze, dobio priliku u još četiri utakmice, svaki put ulazeći s klupe za pričuve. Nakon što je zabio jedini pogodak za momčad s Kvarnera u 1:2 domaćem porazu od Gorice vratio se u Hoffenheim, a dva i pol mjeseca kasnije kao slobodni igrač potpisao je za portugalski Moreirense.

U Europu je stigao 2014. iz brazilskog u salzburški Red Bull, a godinu dana kasnije potpisuje za Hoffenheim. Zanimljivo, član Hoffenheima je bio pet godina, ali nije upisao niti jedan nastup! Njemački klub posuđivao ga je u FSV Frankfurt, Austriju Beč, Palmeiras, Fortalezu i, kao što smo već naveli, Rijeku,

Od jučer Felipe Augusto ima novu sredinu, ukrajinski SK Dnipro-1 kojeg vodi bivši strateg Dinama Igor Jovićević. Dnipro drži sedmo mjesto prvenstva Ukrajine, a Brazilac će ujedno biti konkurent Dinamovcu Mariju Čužeu koji se u Dnjipropetrovsku nalazi na posudbi do kraja sezone, a u 16 ovosezonskih nastupa zabio je dva gola uz dvije asistencije.



Tagovi

DnjiproIgor JovićevićMario ĆužeFelipe Pires

Ostale Vijesti