Igrači oduševljeni večerom iz snova: Svi smo bili na nivou

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.09.14. | 09:45

Još će se dugo pamtiti Dinamovo savršeno otvaranje Europske lige. S glatkih 5:1 s Maksimira je ispraćena rumunjska Astra i 'Modri' su tako nakon četiri godine, konačno dočekali pobjedu u skupini.

I to kakvu. Petardom, u sjajnoj predstavi u kojoj je tri pogotka ugradio najbolji igrač hrvatskog prvaka El Soudani. Ponovno je bio sjajno raspoložen, matiravši protivnika s tri komada već nakon prvih 45 minuta igre.

„Bitno je da smo grupnu fazu Europa lige otvorili lijepom pobjedom, jako sam sretan zbog toga. Igrali smo dobro i na sjajan smo način otvorili Europsku ligu“, skromno je kazao Alžirac, prenose službene klupske stranice.

I on je izdvojio navijače, koji su ih nosili do vrijedne pobjede.

„Hvala svima“.

Nadovezao se Josip Pivarić.

„Nadam se da će protiv Celtica doći u još većem broju. Slijedi utakmica s Rijekom, spektakl na Kantridi i nadam se da će Dinamo pobijediti, nismo ih pobijedili u zadnje četiri utakmice i to je još veći motiv za nas u nedjelju“.

„Dobro smo odigrali protiv Astre na Maksimiru, postigli smo dobar rezultat i razveselili navijače. Nadam se da će ih biti sve više, mi ćemo dati sve od sebe jer je sjajno razveseliti i klub i navijače. Mi ih pozivamo što više na iduće utakmice, a obećajemo da ćemo napraviti sve što možemo da ih svaki put ovako razveselimo“, poručio je Eduardo.

„Prije svega, odigrali smo odličnu utakmicu. Svaki igrač je bio na nivou, rano smo otvorili utakmicu pogotkom i nakon toga nam se otvorilo. Na kraju slavimo 5:1 i svi smo zadovoljni s ulaskom u Europsku ligu s ova tri boda“, rekao je nakon pobjede Domagoj Antolić.

Dinamo na krilima uvjerljive pobjede u nedjelju u derbiju domaćeg prvenstva gostuje kod našeg drugog predstavnika u Europi, Rijeke na Kantridi.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Europska ligaAstra GiurgiuDinamo Zagreb

Ostale Vijesti