Igrači naljutili Burića, trener Hajduka nezadovoljan nakon prolaska

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.09.19. | 18:23

Pobjedom od 2:0 protiv Mladosti iz Petrinje u gostima nogometaši Hajduka plasirali su se u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Pogotke su postigli Anthony Kalik u 32. minuti i Jairo u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

"Nisam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu, očekivao sam puno više od moje momčadi, a domaćin je bio jako motiviran i dobar, igrali su na emociju i zalaganje, izgarali su na terenu i svaka im čast na tome. Ovo je jako dobra lekcija za neke igrače, jedino dobro je što smo prošli dalje, previše smo držali loptu danas, a tražili premalo dubine. Komplicirali smo previše, dobro je i da neki pojedinci vide da se tako ne može igrati", kazao je trener Bijelih Damir Burić nakon utakmice na Gradskom stadionu u Petrinji.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2146259238813699&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Nakon ovog susreta Bijeli se okreću pripremi prvenstvenog ogleda protiv Istre 1961 koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 19 sati.

"U prvenstvu će biti drugačija momčadi i druga slika, dobro je što smo ostavili uspjeli odmoriti neke igrače koji će nam trebati u nedjelju", zaključio je Burić.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Damir BurićDamir Burić ŠoltaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti