Burić nakon potopa: Ako sam ja problem, to je najmanji problem (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.12.19. | 20:05

Reakcije aktera nakon Jadranskog derbija.

Rijeka je večeras u Jadranskom derbiju potopila Hajduk u sred Poljuda rezultatom 0:4.

Trener gostiju Simon Rožman prokomentirao je nakon utakmice igru svoje momčadi.

„Čestitam igračima i hvala navijačima. Utakmica je išla u smjeru koji smo očekivali. Prvih 20 minuta smo uspjeli izdržati pritisak Hajduka. Znali smo da će Hajduk nakon primljenog gola biti sve otvoreniji i to smo iskoristili“,  započeo je Rožman.

Na upit novinara o svom statusu nakon veličanstvo trijumfa kratko je prokomentirao:

„Simon Rožman nije tu bitan, bitno je kako će ekipa igrati. Odmah prvi dan sam rekao što želim od momčadi i to se sad ostvaruje. Sigurno da sadržaj nije još potpun, ali idemo korak po korak i analiziramo sve kako koga dobiti“.

„Bit će neizvjesno do kraja. Dinamo trenutno sigurno izgleda najbolje. Mi ostali smo tu negdje. Napravit ćemo sve da osvojimo što više bodova“, zaključio je strateg Rijeke.

Pred novinare je stao i Bassel Jradi.

„Nema izgovora, izgubili smo 0:4 i moramo se ispričati za ovo sr...e od igre. Imali smo perioda kada smo bili dobri, kada smo bili lošiji, ali ne smijemo izgubiti 0:4“,  izjavio je Jradi.

„Rijeka je bila efikasna, koristili su naše pogreške“. Nekad je u nogometu tako. Igraš dobro, imaš navijače iza sebe, pogodiš dvije vratnice i onda psihički pukneš. Ne znam što se dogodilo. Rijeka je iskoristila sve šanse, a za nas je ovo bila jedna od onih utakmica kada lopta nije htjela ući“.

„Osjećaj je loš, isti kao protiv Gzire. Svi su u glavama dotučeni, sada u iduća dva tjedna moramo pregaziti naše protivnike i nakon odmora krenuti jako. Izgubili smo 4:0 od ekipe od koje nismo smjeli. Nismo bili tako loši kao što rezultat pokazuje“,  zaključio je Jradi.

Nakon utakmice pred novinare je izašao i Damir Burić.

"Danas je bio takav dan da ponekad nemaš objašnjenja za neke stvari. Puno se za nas negativnog dogodilo. Poraz ide na moju kapu, ja sam taj tko je kriv, ne momci, nego ja. Išao sam sve. U pobjedama se nismo uzvisili, tako se u porazima nećemo poniziti. Držat ćemo dalje svoj plan. Nastojat ćemo to u sljedećoj utakmici pokazati."

"Vi znate mene da sam maksimalno skoncentriran, što se mene tiče ja bi nastavio dalje i imam veliku želju za daljini rad. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Rijeka nam je očitala lekciju kako jednostavno doći do pobjede“.

„Rezultat 4:0 nije objektivan. Rijeka je zadnjih deset minuta sve što je zapucala je ušlo u gol. Takvih dana ima. Moramo se skupiti i reći jedan drugome što smo napravili, a što ne. Dogodi se ovakav poraz, jako mi je žao navijača, mi nismo ispunili što smo htjeli“.

„Mi smo imali tri pobjede zaredom pa nije valjalo, dobili smo Dinamo pa opet nešto nije valjalo. Opet ćemo biti na pravom putu, to je samo pitanje vremena", izjavio je Burić.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Bassel JradiSimon RožmanDamir Burić

Ostale Vijesti