REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

Igrač, motivator i trener: Ćorluka u stručnom stožeru ruskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.07.21. | 12:45

Čarli će se pridružiti Marku Nikoliću u Lokomotivi...

Vedran Ćorluka je odradio glatku karijernu tranziciju. Donedavna stožerni stoper hrvatske reprezentacije i Lokomotiva iz Moskve, od danas pomoćnik trenera Marka Nikolića. Ovo je logičan nastavak suradnje moskovskog prvoligaša i našeg proslavljenog stopera.

Čarli je u redovima Lokomotiva još od davne 2012. godine, a upravo je u njihovom dresu odigrao svoju profesionalnu utakmicu. Bilo je to ljetos, no Vedran nije ni minute čekao. Odmah se pridružio Zlatku Daliću u kampu Vatrenih, a evo od danas ima još jedan posao.

Inače, Nikolić je preuzeo Lokomotivu prošle godine, a ugovor mu vrijedi još tri sezone. Lokomotiv je osvojio domaći kup, završio treći u prvenstvu i pritom ostvario pravo igranja Europske lige.

Nakon zbilja maestralne nogometne karijere, Čarli kreće u trenerske vode. Do sad se u reprezentaciji pokazao kao odličan motivator, vidjet ćemo kako će se snaći u stručnom stožeru kluba koji jako dobro poznaje.

U svojoj dosadašnjoj nogometnoj karijeri Čarli je igrao za Dinamo, Inter iz Zaprešića, Manchester City, Tottenham, Bayer Leverkusen i naposlijetku Lokomotiv. Vatrenog stopera sada čekaju novi izazovi. Nadamo se da će mu mandate trajati dulje od Olićevog u redovima CSKA


Tagovi

Vedran ĆorlukaLokomotiv

Ostale Vijesti