Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Igrač Manchester Uniteda prijeti Dinamu: Imamo visoka očekivanja i visoke standarde

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.04.21. | 16:32

Sigurno nam je ova pobjeda i prolazak u finale kupa dala novu energiju i vjerujem da ćemo biti na nivou da napravimo što bolji rezultat“, poručio je trener Istre, Danijel Jumić.

Utakmicom Dinama i Istre u nedjelju će se zaključiti 29. kolo Prve HNL. Nakon toga još sedam će ih ostati u igri, a to, pak, znači da je svaki bod vrijedan i dragocjen, pogotovo kada se velika borba vodi na dnu i vrhu ljestvice.

U ovaj susret momčadi ulaze u različitim raspoloženjima. Dinamo nakon ispadanja iz Europe, a Istra nakon što se sredinom tjedna plasirala u polufinale kupa. Moguće da je ovo ujedno i uvertira za finale, jer, podsjetimo, u drugoj polufinalnoj utakmici igraju Dinamo i Gorica.

No, kako god bilo, jasno je da su modri veliki favoriti i sve osim njihove pobjede ovdje bi bilo ravno senzaciji. Bez obzira na to što je Krznar najavio da će odmoriti nekoliko prvotimaca. No, daleko od toga da Dinamo čeka lagani zadatak, jer Istrijani dolaze puni samopouzdanja nakon što su pobijedili Rijeku. Vjeruju da ponukani tim iskustvom, mogu iznenaditi i aktualnog prvaka u Zagrebu.

„Svjesni smo kvalitete Dinama i njihove veličine, ali i naših sposobnosti i mogućnosti, naše volje da napravimo dobar rezultat u nedjelju. Sigurno nam je ova pobjeda i prolazak u finale kupa dala novu energiju i vjerujem da ćemo biti na nivou da napravimo što bolji rezultat“, poručio je trener Istre, Danijel Jumić.

Sličnog je razmišljanja i Dylan Levitt, mladi Velšanin koji je u Istru došao na posudbu iz Manchester Uniteda.

„Sutra ćemo svi dati 100% sebe kao što smo dali na utakmici Kupa. Bez obzira protiv kojeg tima igramo, ulazimo snažno u utakmicu, imamo visoka očekivanja i visoke standarde. Vjerujem da ćemo pozitivno odigrati utakmicu, i postići pozitivan rezultat“, kazao je 20-godišnji Levitt.

Bit će ovo četvrta utakmica Dinama i Istre u ovoj sezoni. Dinamo je svaki put slavio i pritom zabio sedam golova, dok Istra, s druge strane, nijednom nije tresla mrežu Livakovića. Sutra joj je prilika da ispravi tu neugodnu tradiciju, a hoće li igračima to poći od noge vidjet ćemo od 19:05 sati.


Tagovi

Istra 1961Dinamo ZagrebPrva HNLDylan LevittDanijel Jumić

Ostale Vijesti