REUTERS/Carla Carniel
REUTERS/Carla Carniel

Igrač kojeg se prije godinu dana 'guralo' prema Dinamu potpisao za Partizan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 09:17

Kasnije se pokazalo kako ga Plavi uopće nisu pratili, a vjerojatno je priču o potencijalnom dolasku u Maksimir pokrenuo njegov agent koji, između ostalog, brine i o karijerama Angela Henriqueza i Juniora Fernadnesa.

Jučer je iz Srbije stigla vijest kako je Partizan potpisao kolumbijskog veznjaka Andresa Colorada. Na prvu, nije to neka vijest koja će vas oboriti s nogu, srpski velikan je na jednogodišnju posudbu doveo 24-godišnjeg kolumbijskog defenzivnog veznjaka, ali kad se malo izvrti film', taj isti Andres Colorado se prije godinu dana nudio zagrebačkom Dinamu!

Sve je krenulo u kolumbijskim medijima, oni su uvjeravali kako Colorado samo što nije sjeo u avion za Zagreb, međutim, kad su hrvatski novinari odlučili zagrepsti ispod površine, ubrzo su shvatili kako od priče nema niti 'p'. Tvrdnje Kolumbijaca kako je Dinamo za defenzivnog veznjaka poslao ponudu tešku 1.3 milijuna eura pokazale su se neistinitima, a vjerojatno sapunicu pokrenuo igračev agent, Čileanac Fernando Felicvich, koji, između ostalog, brine i o karijerama Angela Henriqueza i Juniora Fernadnesa, dvojice nekadašnjih igrača Dinama.

Do tog fantomskog transfera nikada, naravno, nije došlo, da bi onda Colorado nepunih mjesec dana kasnije preselio u Sao Paulo gdje je bio na posudbi do kraja kalendarske godine. Zanimljivo, o Coloradu se počelo pričati dok je glavna tema svih razgovora bio potencijalni dolazak Martina Ojede, ali Argentincu Maksimir očito nije bio suđen. On je, prije svega nekoliko dana, otišao u MLS, preciznije Orlando City, u transferu vrijednom pet milijuna eura, a isti klub je, ponovno navodno, bio zainteresiran i za Colorada. No, dok su se Amerikanci 'nećkali', uskočio je Partizan koji je 'kolumbijskog Yayu Tourea' doveo na posudbu uz mogućnost otkupa,

Colorado je prvo zimsko pojačanje Partizana koji je prvi dio sezone zaključio na drugom mjestu domaćeg prvenstva s čak 10 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.



Tagovi

Andres ColoradoPartizan

Ostale Vijesti