foto: Action Images
foto: Action Images

Igor Tudor, najnenormalniji i najomiljeniji zamjenik: Brutalni startovi, urlici i smijeh u Pirlovoj službi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.10.20. | 09:46

Bivši šef Hajduka na rekreativnom ogledu s ostatkom Pirlovog stožera brutalno je pokosio svog kolegu i osvojio društvene mreže.

Juventusov stručni stožer odigrao je međusobno na Juventusovom treningu, a kako bi snimka te utakmice završila na društvenim mrežama pobrinuo se bivši Hajdukov trener, a sad prvi pomoćnik trenera Andreje Pirla Igor Tudor.

Tušo je, unatoč tome što je bila riječ o rekreativnom meču, nakratko zaboravio da su mu na suprotnoj strani suradnici i brutalno uklizao svom kolegi. Juventusov videograf prepoznao je produkcijsku vrijednost koju je dobio od Tudora i objavio je snimak na društvenim mrežama, a snimka je eksplodirala.

Taj potez samo je razbudio ljubav Juventusovih navijača prema nekadašnjoj klupskoj igračkoj ikoni, a tiražna talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Tudor u kratkom roku postao jedan od najomiljenijih pomoćnih trenera Stare dame u klupskoj povijesti.

Tušo je nekoć bio simbol Lippijevog Juventusa i duha Stare dame, a njegova karizma odlično se slaže s karizmatičnim, ali tihim Pirlom. Bivši Hajdukov trener je dobri-duh Pirlove nove svlačionice tvrde Talijani.

Dodaju kako je riječ o nenormalnom pomoćniku, jer rijetko viđaju kraj nadređenog na klupi, češće kraj Pirla sjedi Baronio, ali to je zato što je prije dolaska na Juveovu klupu radio u pet različitih klubova kao samostalni trener. U Pirlovu izostanku Tušo jako dobro zna zaokupiti pažnju svojih igrača te ih dobro nasmijati i bez brutalnih uklizavanja svojim kolegama...



Tagovi

Igor TudorJuventusAndrea PirloSerie A

Ostale Vijesti