Idilična veza kojoj nema kraja: Lokomotiva razotkrila "tajno" Dinamovo pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.07.16. | 14:00

Zagorac je potpisao profesionalni ugovor s Dinamom 10. srpnja, i to sve do lipnja 2020. godine, no interesantno je da to nije nigdje službeno objavljeno. Saznalo se, eto, tek danas kada je očigledno ustupljen Lokomotivi.

Lokomotiva je danas na svojim službenim stranicama objavila kako je klub s Kajzerice pojačao iskusni vratar Danijel Zagorac. Dosadašnjem golmanu Splita nedavno je istekao ugovor, pa je bio slobodan u izboru nove sredine.

„Svjestan sam da sam došao u sredinu s puno talentiranih igrača, nadam se da ću svojim igrama pomoći Lokomotivi u ostvarivanju što boljih rezultata i uspjeha“, poručio je 29-godišnji Zagorac.

No, zanimljivo, čini se da je Zagorac zapravo potpisao za Dinamo, a da je u Lokomotivu došao tek na posudbu. Naime, Nogometplus piše kako je upravo to vidljivo uvidom u HNS-ov sustav comet.

Zagorac je potpisao profesionalni ugovor s Dinamom 10. srpnja, i to sve do lipnja 2020. godine, a interesantno je da to nije nigdje službeno objavljeno. Saznalo se, eto, tek danas kada je očigledno ustupljen Lokomotivi.

Nastavljeni su time idilični odnosi dva kluba, jer ranije su u ovom prijelaznom roku s Maksimira na Kajzericu posuđeni Josip Ćalušić, Endri Cekici i Mirko Marić. Također, nedavno je i mladi Tibor Halilović raskinuo ugovor s Dinamom, da bi odmah potom potpisao za Lokomotivu.

(Foto: NK Lokomotiva)


Tagovi

Lokomotiva ZagrebDinamo ZagrebDanijel Zagorac

Ostale Vijesti