REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

I velika Gazzetta piše o Brozoviću, tvrde da je bijeli dim na vidiku, ali uz manju odštetu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.07.23. | 14:53

Ovo je zasad najveća sapunica u svijetu transfera ovog ljeta.

Sapunica oko prelaska Marcela Brozovića iz Intera u Saudijsku Arabiju nikako da dočeka konačan rasplet. Već nekoliko puta bilo je „sigurno“ da je transfer dogovoren, da bi se svaki puta izjalovio, najčešće zbog neke reakcije ili zahtjeva hrvatskog reprezentativca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trenutna je situacija takva da je Epic Brozo bliži Bliskom istoku nego Barceloni, ostanku u Interu ili nekoj četvrtoj opciji. Gazzetta dello Sport donosi nove detalje o transferu Brozovića iz Intera u Al Nassr.

“Veliki obrat oko transfera Marcela Brozovića iz Intera u Al Nassr. Nakon što je u petak ujutro Hrvat propustio zakazani liječnički pregled, a Saudijci tražili popust na već dogovorenu odštetu, činilo se da je posao pred propašću. No, sve strane su se navečer opet našle na pregovorima koji su bili plodni i bijeli dim je na vidiku. Možemo reći da se službena objava transfera očekuje u iduća 24 sata”, piše Gazzetta dello Sport.

Ugledni talijanski list dodao je i kako će odšteta biti dosta manja.

“Iako su početkom tjedna klubovi dogovorili da Al Nassr plaća Interu odštetu od 23 milijuna za Brozovića, Nerazzurri će ipak dobiti dosta manje, 18 milijuna eura. No njima je i to važna svota, koju će usmjeriti odmah na otkup Romelua Lukakua, koji je prioritet trenera Inzaghija.”

Što se samog Brozovića i njegovih uvjeta tiče, Gazzetta tvrdi:

“Brozović je za potpis od Al Nassra tražio dvogodišnji ugovor i plaću od 30 milijuna eura godišnje. Na kraju će potpisati na tri godine i za cifru između 26 i 27 milijuna eura godišnje. To je dakako i dalje raskošan ugovor.” (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marcelo BrozovićEpic BrozoInterAl NassrLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti