Reuters
Reuters

I Roma se uključila u utrku za zvijezdu Juventusa koja na ljeto napušta klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.04.22. | 13:55

Mourinho bi ga volio vidjeti u svojoj svlačionici.

Paulo Dybala već gotovo godinu dana 'natežu' se oko produljenja aktualnog ugovora. Argentinac na ljeto postaje slobodni igrač, a kako se sezona odmiče kraju, tako je sve izvjesnije da će Dybala nakon sedam godina, i dolaska iz Palerma, napustiti Staru Damu.

Kao glavni kandidat za dovođenje Argentinca kroz posljednjih su se mjeseci nametnuli Tottenham, Arsenal i dva velikana iz Milana, a sada se u tu utrku uključila i Mourinhova Roma. Kada bi uprava Juventusa mogla birati, najradije bi da Argentinac preseli na Otok, no ako već mora ostati u Italiji, puno im je draže da preseli u Vječni grad, nego u redove najvećih rivala, i, u ovom trenutku, jedinih kandidata za osvajanje naslova.

Kako navodi Radio Roma, Dybala je igrač koji nedostaje Mourinhu da od momčadi koja se bori za plasman u Ligu prvaka Roma postane pretendent za titulu. Dybali bi, također, Roma bila klub u kojem će uhvatiti formu pred Svjetsko prvenstvo 2022. i pokušati pomoći Leu Messiju da stigne do jedinog trofeja koji mu nedostaje.

Ovo zasigurno nije posljednja vijest oko nove destinacije Dybale, ali, evo, čisto da znate, uz Tottenham, Arsenal, Inter i Milan u utrku za 28-godišnjeg napadača uključila se i Roma.

Dybala je ove sezone inače zabio 13 pogodaka u 33 utakmice za Staru Damu. Jedan od tih pogodaka zabio je upravo Romi u nedavnoj 4:3 pobjedi Juventusa.


Tagovi

Serie ARomaJuventusPaulo Dybala

Ostale Vijesti