Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

I mlađi Brkljača u Dinamo, sve podsjeća na Baturine, Hajduko doveo mladog dinamovca

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.09.22. | 12:24

Kako se i očekivalo, nakon starijeg Marka, u Dinamo je iz Hajduka došao i mlađi brat Luka Brkljača. S druge strane Hajduk je doveo Dinamovog pionira Karla Matka

Marko Brkljača (18) ljetos je zaprašio put za sobom došavši iz Hajduka u Dinamo, bio je to bombastičan transfer jednog od najtelarentiranijih izdanaka Hajdukove škole. U Maksimiru se nadaju da su dobili igrača za budućnost, koji bi vrlo skoro mogao dobiti i priliku u prvoj momčadi. A sad je, nekoliko mjeseci kasnije, iz Hajduka došao u Dinamu i njegov mlađi brat Luka. Njemu je 14 godina, slovi za talenta, premda je u ovom trenutku ipak Marko u prvom planu. Podsjeća ova priča na braću Baturina, Dinamo je tada iz Splita doveo Roka, Martina i Marina. Roko je već dvije godine u inozemstvu, ali zato Martin nosi Dinamovu 'desetku', sve je bolji i sve važniji dio prve Dinamove momčadi.

S druge strane, doveo je i Hajduk nadarenog Dinamovog pionira. U drugom je smjeru autocestom A1 put Poljuda iz Maksimira otišao Karlo Matko. Radi se o veznjaku, rođenom 2009. godine, čija je obitelj prihvatila poziv iz Splita, Karlo će u budućnosti nositi Hajdukov dres. (T.N.)


Tagovi

GNK DinamoHajdukMarko BrkljačaHNL

Ostale Vijesti