REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Hvala ti Pique: Legenda Barce smanjila primanja kako bi klub registrirao nove igrače

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.08.21. | 16:55

Sretniji dani na Camp Nou?

Ne, ovdje nije riječ o nekoj drugoj Barceloni i nekom drugom Piqueu iz zemlje trećeg svijeta. Katalonski ponos, nekoć nezaustavljiva Barcelona, danas zbog financijskog fair playa izgleda kao razbijena vojska. Messi je otišao u PSG, Kun Aguero se ozljedio, a većina novopridošlica u svlačionicu nije ni registrirana.

Da klub ususret prvom prvenstvenom kolu barem djelomično “stane na noge” i odradi vikend u pozitivnom tonu, pobrinuo se senator Gerard Pique. Odlučio je značajno smanjiti svoja primanja kako bi se oslobodio prostor za registraciju novih igrača.

Memphis Depay, Eric Garcia i Rey Manaj su tako danas i službeno uneseni u zapisnik La Lige, čime i službeno smiju konkurirati za sastav sutra navečer protiv Real Sociedada.

Ovim manevrom problem Barcelone nisu završili. Dapače. Slijede pregovori s Busquetsom i Jordi Albom. Situacija je daleko od bajne ali vodstvo kluba ipak može malo odahnuti. Odlascima Firpa, Alene, Trincaoa i Messija, klub se financijski rasteretio. Pitanje je samo imaju li kadar za ozbiljne rezulrate ove sezone.


Tagovi

Gerard PiqueBarcelona

Ostale Vijesti