Hvala, Finska: Ring golčinom protiv Islanda omogućio Hrvatskoj bijeg na vrhu ljestvice! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.09.17. | 19:49

Slavili su Finci sjajnim golom Ringa!

Odigrana su četiri kvalifikacijska susreta za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Nama izrazito zanimljiv bio je susret između Finske i Islanda. Finci su izvoljevali vrlo bitnu pobjedu 1:0, koja itekako ide u prilog našoj odabranoj vrsti koja od 20:45 dočekuje Kosovo. Gol odluke pao je već u 8. minuti; riječ je o jako lijepo izvedenom slobodnjaku Alexandera Ringa, koji je sjajno matirao Halldorssona.

Island je imao inicijativu, ali nisu uspjeli postići niti jedan pogodak te tako uhvatiti bod. Stvar je za Islanđane postala kudikamo teža kada je u 75. minuti Rurik Gislason, koji je u 60. minuti zamijenio Saevarssona, u svega dvije minute uspio zaraditi dva žuta, odnosno crveni karton. Veliku je prigodu u 85. minuti propustio Markkanen, ali je situaciju jedan-na-jeadn obranio Hallordsson.

Island je ovim porazom ostao na 13 bodova, što znači da bi Hrvatska – ukoliko večeras svlada Kosovo – otišla na tri boda prednosti koje smo izgubili porazom na Islandu.

Od ostalih rezultata Srbija je kod kuće uvjerljivo svladala Moldaviju s 3:0; zabijali su Gaćinović u 20., Kolarov u 30. i Aleksandar Mitrović u 81. minuti. Albanija je golovima Roshija u 54. i Agollija u 78. minuti svladala Lihtenštajn, dok su Gruzija i Irska odigrali bez pobjednika, 1:1. Irci su poveli već u 4. minuti, da bi Gruzija izjednačila preko Kazijašvilija u 34. minuti.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Alexander Ringkvalifikacije za SP u Rusijifinska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti