Action Images
Action Images

Hulka zovu u Premier ligu za 90 posto manja primanja nego što je imao u Kini

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 10:40

On bi pristao jer ne želi propustiti priliku za igranje u nekoj od liga petice.

Brazilska ikona Hulk prije nekoliko dana i službeno je napustila Kinu, a čim je objavljena vijest o raskidu ugovora s 34-godišnjom zvijezdom, krenula je sezona lova na njegove noge.

A lovaca je podosta... Porto je prije nekoliko dana bio na vrhu liste interesenata, bilo je ponuda iz MLS-a i UAE-a, a pri vrhu njegovih želja bila je ponuda Palmeirasa, ali rano jutros, britanski mediji objavili su kako ga je njegov agent ponudio Wolverhamptonu.

Pije vodu, jer su Wolvesi u potrazi za špicom, koja će zamijeniti nedavno operiranog Raula Jimeneza, a drugi argument za njegov potpis jest činjenica da je portugalski jezik praktički materinji u svlačionici Vukova. Također, ovo bi mu bila prilika da u smiraj igračke karijere isproba neku od liga petice.

No, pitanje je hoće li pristati na drastično manja primanja nego što je imao u Kini. Shanghai SIPG mu je isplaćivao nestvarnih 22.000.000 eura godišnje, a najbolje plaćeni igrač Wolverhamptona zarađuje više od četiri puta manje. Portugalski mediji pak pišu da bi Hulk pristao na čak 90 posto manju plaću od one kineske, a ako je to istina, problema neće biti za njegov dolazak na Molineaux.

Wolverhampton je spreman ići do 3.000.000 eura godišnje gaže, a pristane li Hulk, Vukovi bi na jesen mogli imati fizički najdominatniji napad u ligi s Hulkom i Adamom Traoreom.


Tagovi

Hulk

Ostale Vijesti