Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Hujber: "Zaslužili smo tri boda, imali smo ambiciju pobijediti, ali i Dragovoljcu treba čestitati"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.03.22. | 20:13

Gostujući su nogometaši ipak bili nešto bolji protivnik, ali igrači Dragovoljca su se sretno i spretno obranili od svih pokušaja

Igrači Istre 1961 su nakon remija u Kranjčevićevoj žalili za dva boda koja su ostavili u Zagrebu. Gostujući su nogometaši ipak bili nešto bolji protivnik, ali igrači Dragovoljca su se sretno i spretno obranili od svih pokušaja. Istrin Luka Hujber je istaknuo kako je plan njegovog sastava bio da se uzme pobjeda nd HD-om.

Ostaje žal danas, sigurno da smo imali ambiciju da pobijedimo u ovoj utakmici i tako smo se i postavili na terenu. Mislim da smo definitivno zaslužili tri boda, ali treba čestitati Dragovoljcu na jako dobrom otporu. A što se tiče ostanka u ligi, s ovom kvalitetom i momčadi koja nam je na raspolaganju to uopće ne bi trebalo biti upitno”.

Član Istre 1961 dodaje i kako su u pripremi utakmice očekivali izrazito defenzivno nastrojeni Dragovoljac, pa slijedom toga i mali broj prilika.

Znali smo da će Dragovoljac stati u defenzivna dva bloka, pa smo se i u skladu s tim i postavili. Igrali smo svoju igru i mogu reći da je šteta što nismo iskoristili tih par prilika. Bod u gostima, nema žala i idemo dalje. Imamo dva tjedna stanke, dobro ćemo se odmoriti, pripremiti pa u nastavak sezone”.

Ponajbolja šansa gostiju stigla je kada je Mlinar uzdrmao gredu, nakon čega se lopta odbila na gol-crtu.

Da, šteta. To je nogomet, još bih jednom čestitao Dragovoljcu na fer i korektnoj borbi, a mi idemo dalje prema svom planu”, podvukao je Hujber.



Tagovi

HNLIstra 1961Hrvatski dragovoljacLuka Hujber

Ostale Vijesti